Scurtissime (154)

 1. Marţi, Comisia Europeană a cerut Ucrainei să ofere urgent explicaţii în legătură cu situaţia fostului premier Iulia Timoşenko. Sursa. Știți ce înseamnă asta? Că serviciile secrete din statele membre UE consideră că Iulia Timoșenko este un deținut politic.
 2. Românii se mută la țară. Ca să vezi! Nu le mai plac frumoasele betoane comuniste și îi zgârie pe retină chiloții îngălbeniți ai vecinului!
 3. Chevron a acceptat de-secretizarea contractului pentru gazele de șist. Sursa. Cum ar veni, societatea civilă românească a câștigat o bătălie în direcția bunului simț!
 4. Statul te dezbracă
 5. Dragă Unilever, vreau să vă transmit gândurile mele de bine, alături de cele mai fierbinți urări de prosperitate și profituri record, că poate faceți și voi ambalaje mai ca lumea la pungile de detergent. Nu de alta, dar mi-am luat  o pungă de dero automat de la voi și am introdus degetele conform specificațiilor în cele trei fante speciale din mânerul pungii. Și acum nu-mi mai simt capătul degetului pe care decența mă împiedică să vi-l arăt!
 6. Ciuc Natur Radler e cea mai tare limonadă. Cred că aș fi în stare să mi-o fac și intravenos. E bună cu spume, nu așa!

7 Comentarii

 1. Laurentiu 27 aprilie 2012 la 11:48 - Raspunde

  Sincer sa fiu, romanii pot ramane linistiti la bloc! NU vreau sa ajunga linistea din zonele rurale un adevarat haos 🙂

  • Robin Molnar 04 mai 2012 la 08:23 - Raspunde

   Da, iartă-mă, nu știu ce-a fost în capul meu. =))

 2. TNH 27 aprilie 2012 la 18:42 - Raspunde

  5. Fantele alea nu sunt pentru degete, ci pentru suporturile metalice pe care se agaţă pungile la magazin. Cum ai putut să crezi aşa ceva?
  Producătorii şi comercianţii au visul umed că toţi clienţii lor cumpără chestii cât să umple un cărucior, chestii pe care le transportă cu maşina acasă. Oamenii care îşi fac cumpărăturile cu plasa şi merg pe jos sunt o cantitate neglijabilă din punctul lor de vedere.

  • Mihai Todor 29 aprilie 2012 la 00:50 - Raspunde

   Deh, românu’ mereu e inventiv 😀

  • Robin Molnar 04 mai 2012 la 08:28 - Raspunde

   Dumnezeule dar cât de papagal pot fi! =))

 3. brontozaurel 28 aprilie 2012 la 16:18 - Raspunde

  #5 Eu am problema asta cu ORICE sacosa, geanta de voiaj… orice altceva care se cara intr-o mana. Daca am ceva de la un kilogram- un kilogram jumate si am de mers 10-15 minute asa… nu-mi mai simt degetele dupa. De-aia merg cu ghiozdanul la cumparaturi. Ma rog, nici nu suport sa n-am mainile libere…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.