Scurtissime (169)

 1. La Paris a avut loc o conferință de comemorare a 200 de ani de la anexarea Moldovei dintre Prut și Nistru de către Rusia Țaristă. La București acest eveniment trist a trecut neobservat, că avea Ponta meci cu Băsescu pe teme de constituție, cu arbitrajul unui parlament aflat pe final de mandat.
 2. Viața de angajat la CGS România și abuzul la locul de muncă (Partea 1). Ce ar trebui să înțeleagă Vodafone de la faza asta este că externalizarea operațiunilor nu înseamnă și externalizarea responsabilității (care poate lua exemplu de la alte companii multinaționale să le explice acest aspect al demnității umane și al politicilor sociale promovate de companii)… E dubios cum ITM nu remarcă faptul că acea companie are un aflux de angajați de peste 33% pe an, ceea ce denotă probleme grave în relația dintre CGS și angajați.
 3. E oficial: Mafia e la guvernare. Guvernul intervine în stil mafiot în justiție. Ponta trebuie să-și dea demisia! Hai, mă, votați mai cu talent, cu două mâini dacă se poate… Via.
 4. Guvernul Ponta a decis: reîncep să duduie fabricile de diplome universitare.Proști, avem nevoie de mai mulți proști! E și logic ce încearcă ăștia să facă și, culmea, cred că au șanse mari să le și iasă. Ei n-au nevoie de intelectuali cu spirit critic și educație decentă, ci de tâmplari cu diplomă de ingineri constructori, ca să aibă ei de unde mulge ce e de muls, întrucât ei controlează o bună parte din sindicate și aparatul birocratic. Și nu doar că mi-e silă, dar mă și înfurie până peste poate mojicia asta.
 5. Cine a venit la putere? Ia să vedem:
  1. Băsescu face o Comisie de Investigare a Crimelor Comunismului.
  2. Vladimir Tismăneanu este numit președintele comisiei ce descoperă foarte multe crime comise de comuniști.
  3. Traian Băsescu condamnă comunismul.
  4. Vine Victor Ponta la putere.
  5. Vladimir Tismăneanu este dat afară din comisie.

4 Comentarii

 1. Laurentiu 29 mai 2012 la 20:28 - Raspunde

  Ii mai intereseaza pe Base si Pontinel de fratii nostrii de peste Prut?

 2. joita lucian 30 mai 2012 la 16:44 - Raspunde

  Apropo de fabricile de diplome universitare…pai daca s-a dat lozul pentru alegeri…cum sa nu dam aprobari?:P! doar avem nevoie de bani de campanie!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.