Scurtissime (183)

 1. În perioada 21 – 23 Septembrie 2012, la Cluj Napoca va avea loc Trofeul BeStoprt la streetball. Sună interesant,înscrierile se fac de pe acum și se dau și premii!
 2. În timp ce unii oameni fac rău fără nicio remușcare și fără niciun regret, iată că sunt și animale care-și jelesc morții. Interesant. Oare și animalele au conceptul de moarte? Dau e doar ceva instinctiv?
 3. În seara de 8 Septembrie, pe la ora 22, am văzut ceva pe cer, nu știu ce. Întorcându-mă de la mașină, privirea mi-a fost atrasă de un obiect de pe cer care mergea dinspre VNV spre S (Sud). Era un fel de stea foarte luminoasă, galbenă, cu o luminozitate aparentă de -1 sau chiar mai luminoasă (putea lăsa umbre discrete) și călătorea foarte, foarte repede, având o viteză semnificativă, cred că peste 20,000 de kilometri pe oră, căci în doar 15 secunde a parcurs pe cer aproximativ 15 grade de arc. După care a dispărut brusc.
 4. Continuăm seria ciudățeniilor cu furnicile care se fac plută în caz de inundații. La noi, în caz de inundații, oamenii se fac praștie.
 5. Să vedeți dubioșenie, nemții recoltează și noaptea, că au becuri la combine…
 6. Și ultima ciudățenie: clujenii plătesc milioane de euro pe marcaje rutiere inexistente. Că ei știu orașul și nu au nevoie. Restul? Să se ducă de unde au venit.

4 Comentarii

 1. joita lucian 12 septembrie 2012 la 14:33 - Raspunde

  Ai deslusit enigma…cu…ozn ul,? Am ras cu lacrimi la aia cu furnicile….la final mai ales..

 2. ciresica 15 septembrie 2012 la 18:29 - Raspunde

  la 2: eu stiu cum e cu catelul meu. Cand unuia dintre noi ii este rau nu se ridica de langa noi. Daddy are probleme cu inima si de fiecare data cand ii e rau catelul vine langa el si se pune cu capul pe pieptul lui. Asta ar trebui sa ne dea mult de gandit…zic eu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.