10 Comentarii

 1. Petre 12 septembrie 2012 la 12:46 - Raspunde

  Din pacate multi acceapta ceea ce este si considera ca este mai bine asa decat sa fie mai rau. Insa cum v-a fi cu generatia urmatoare? Tara duce din ce in ce mai rau. Si noi suntem de vina, pentru ca l-am pe politicieni sa faca ce vor ei.

 2. joita lucian 12 septembrie 2012 la 14:31 - Raspunde

  Am si eu nunta la un consilier de la ministerul ..agriculturiide unde o avea ala..jeep de zeci de mii… ca el ar 1100 salariu….probabil din prosperitatea agriculturii romanesti…cic se fac o gramada de bani di agri ultura..daca te duce capul

 3. sandu 13 septembrie 2012 la 11:38 - Raspunde

  Nu functioneaza nimic in tara asta cum trebuie din cauza unui singur motiv.
  Nu avem justitie, nimeni nu e pedepsit cand calca pe bec. Daca nu iti e frica de nimic, si totul e posibil, normal ca se fura pe rupte.
  Deci primul lucru care tb “fixuit” e justitia.

 4. toni 13 septembrie 2012 la 12:45 - Raspunde

  Natia noastra are 2 principii:

  1. Mai bine si atat decat deloc.

  2. Las-o ma ca merge si asa.

  Cred ca am spus tot cu asta

  • Laurentiu 14 septembrie 2012 la 11:27 - Raspunde

   Buna concluzia dar cred ca ar mai fi loc si de alte sintagme. Din pacate, si nu doar agricultura, totul e intr-un regres vizibil. Am scapat de comunism, ne-am gandit ca o sa fie mai bine si iata ca de fapt e mai rau, mult mai rau.

   • toni 14 septembrie 2012 la 11:54 - Raspunde

    E mai rau pentru ca la noi e in felul urmator(parere personala si din ce am observat) daca omul e lasat liber nu face nimic si nu se indreapta deloc si sunt exemple cu gramada: de la trafic, pana la munca si etc. Pe vremea comunismului erai practic obligat si te duceai la servici ca nu ai incotro ca daca nu te lau de acasa ca de ce stai, faceai ceva gresit aveai de aface cu securitatea. Acum fiecare face cel doare si cum stie mai prost si se mai mira: “bai da la nemti de ce totul e frumos, curat si taote merge ca pe roate” pentru ca aia dezvolta si cand fac un lucru nu zic lasa ma ca merge asa. Pe subiectul asta am putea vorbii ani de zile si degeaba. Eu zic ca tine de fiecare, daca s-ar schimba fiecare in bine pentru el toti am fi altfel.

  • Robin Molnar 17 septembrie 2012 la 09:07 - Raspunde

   Crezi?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.