Scurtissime – 19 Septembrie 2014

 1. ESA studiază posibilitatea de a folosi sateliții Doresa și Milena din cadrul programului Galileo, plasați pe niște orbite greșite.
 2. Se zvonește că basarabeanca Irina Tarasiuc și-a pierdut cetățenia română. Dacă nu vă amintiți, ea spunea că nu este româncă și că a cerut cetățenia doar pentru accesul fără viză în UE.
 3. Tot așa, se zvonește că majoritatea liderilor militari ai ISIS sunt naționali ruși. Ținând cont că au obținut tot felul de victorii împotriva unei armate regulate, zvonul mi se pare fundamentat prin aceea că niște jihadiști fără experiență militară n-ar putea cuceri o armată regulată destul de bine antrenată, precum este armata irakiană.
 4. Surprizele mari vin din galaxiile mici, gen M60-UCD1.
 5. Dramă în comunitatea Apple: ca să-ți faci upgrade la iOS 8 ai nevoie de 5,7 GB de spațiu liber
 6. Nu înțeleg ce nu înțelege electoratul PSD: Ministerul Educației a eliminat oferte perfect valabile și a favorizat companiile declarate câștigătoare la licitația pentru manuale școlare. De aia nu sunt cărți, pentru că mistrețul de Pricopie a furat din banii copiilor, el și cu mumia de Ecaterina Andronescu, al cărui sclav este.
 7. Cadouri deștepte.
 8. Cum te schimbă șapte ani de război;
 9. Luați de vă deprimați! Eu, până-n Mai 2047, mai am ceva de muncit…
 10. Un filmuleț cu un final tulburător.
 11. Lucian Mândruță a primit licență pentru un nou post TV, “laștiri.ro”. Lucian este un om pragmatic, cu picioarele pe pământ și prea puțin susceptibil a pune botul, deci cred că va împinge societatea înainte.
 12. Trebuie să fii un specimen aparte…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.