Scurtissime (19)

 1. Mi se pare mie, sau avem numai două anotimpuri: vara și iarna?
 2. Când a plouat ultima dată serios la voi în localitate?
 3. Să nu ne agităm: Huidu o să scape fiindcă este bolnav și nu suportă regimul de detenție. Nu, serios, voi v-ați uitat la mâna lui dreaptă, imediat după accident? Era ușor amorțită.
 4. Noi n-am prea văzut la știri, dar în lume sunt proteste mari. Din ce am văzut pe varii site-uri ale unor ONG-uri străine, Wall Street este sub asediul protestatarilor de câteva săptămâni bune. Se pare că nu le convine cum sunt împărțiți banii pe lumea asta. Pe bună dreptate, aș spune eu. Al Jazeera are mai multe poze decât restul, semn că ne cam dă cu democrația în cap, arătându-ne cum se face.
 5. Bian (Silviu Bian, n.r.) a primit în calitate de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă de 22.000 euro şi 19.000 lei de la funcţionarii structurilor judeţene ale ANOFM pentru a cofinanţa posturile, funcţionarul fiind prins când primea alţi 82.000 de lei. Sursa.
  1. Un purtător de cuvânt spunea că el a primit o plasă cu ceva băutură și nu s-a uitat. Vă dați seama? Omul era nevinovat. A primit o a doua plasă în trei luni și nu știa ce-i înăuntru. Doar se știe că noi, când primim cadou, nu ne uităm ce este.
   1. Din ce spune ăla, în plasă erau cam 1,1 kilograme de bani, ca să aibă greutatea unei sticle de “ceva”.
   2. Nu suportă regimul de detenție, să fim serioși.
  2. România are patruzeci de județe. Presupunând că mergea o dată pe săptămână în alt județ, cam în cât timp credeți că-și scotea banii pe care i-a dat șpagă pentru ocuparea postului?
  3. Inițial, Mediafax s-a pierdut în gramatică la redactarea știrii.

1 Commentariu

 1. Joita lucian 19 octombrie 2011 la 15:00 - Raspunde

  Pai ca un raspuns la prima scurta cred ca acu vre-o 2 zile:)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.