Scurtissime – 22 August 2014

 1. La Hațeg se va deschide o fabrică de biciclete ce va crea 950 de locuri de muncă. În sfârșit! Am așteptat un secol momentul industrializării orașului Hațeg. Nici măcar comuniștilor nu le-a ieșit!
 2. Urbanizarea duce la creșterea dimensiunilor păianjenilor.  Oribil! Oare la București cum or fi arahnidele? Dar la Tokyo?
 3. Angela Merkel va merge la Kiev. Nu știu Putin ce părere are despre asta, dar ultimul șmecher care i-a comentat cancelarului a fost mâncat…
 4. Nu cred o iotă din ce spune ITAR-TASS. Acum au făcut și ei descoperirile, după ce americanilor le este greu să ajungă se Stația Spațială Internațională…
 5. Judecătoarea Camelia Bogdan este mult, mult mai inteligentă decât mine.
 6. California are un fel de schemă Ponzi pentru accesul la apă. Ceea ce a dus, în timp, la asumarea de către stat a unor obligații de furnizare a apei de zece ori mai mari decât apa natural disponibilă…
 7. Șoc și groază! Poliția islandeză a împușcat mortal primul cetățean. Polițiștii, vecinii și familia primesc consiliere psihică.
 8. Berlinul a “rătăcit” o mare statuie a lui Lenin. Mai bine o topeau. Sau îi făcea un soclu în care statuia să șadă comod în ștreang.
 9. Petiție care-i cheamă pe cei de la American Express să întrerupă sponsorizarea Sea World, după ce s-a demonstrat că balenele de la Sea World, la cei zece ani ca durată medie de viață, mor infantile.
 10. Fostul director general al complexului Energetic Rovinari, pus sub urmărire penală pentru trei infracțiuni. Așa să vă gândiți: în cel mai bun caz, premierul Victor Ponta s-a înconjurat de hoți. În cel mai rău caz, suntem conduși de Ali Baba.
 11. Omul la a cărui înmormântare nu plânge nimeni.
 12. Cică nu e bine să refrigerezi untul.

1 Commentariu

 1. Atti 23 august 2014 la 12:57 - Raspunde

  Apropo de statuia aia lui Lenin: sa vezi ce s-au gandit astia din Ungaria.

  Au facut ditamai parcul de statui comuniste – cu toata turma de “lideri”, indiferent de varianta (sovietica, chineza, nord-coreeana, cubanezo-sudamericana). Parcul e ca o gradina botanica, frumos intretinuta, intr-o suburbie a Budapestei, catre Erd.

  Il gasesti aici: http://www.mementopark.hu/

  Chiar fain conceptul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.