Scurtissime (224)

 1. OK, vom exploata gaze de șist. Sunt curios dacă se va lucra după contractul secretizat. Aviz celor ce înjurau degeaba guvernele precedente: – Bă, tot banul conduce!
 2. Să cântăm în cor: impozitul forfetar este o chestie negativă. De asemenea, s-ar putea ca taxa de primă înmatriculare să rămână și ea în vigoare, cu o denumire schimbată. Amu, de s-ar numi și taxă de pod, tot ar trebui plătită, deci să nu ne mai învârtim în jurul degetului.
 3. De ce ar trebui să ne fie frică?
 4. “CTP este un dobitoc. Chiar și (atunci) când are dreptate.”, O. Dunăre. Mie mi s-a părut semnificativ următorul pasaj:

  Voi face doar, în calitate de cinefil, o mărturisire ruşinoasă: niciodată, niciunde, nicio imagine din filmele domnului Nicolaescu nu mi-a stârnit vreo emoţie. Mă număr printre astfel de handicapaţi sufleteşte, nu mulţi, din fericire pentru vigoarea românilor ca naţie.

  Gândul

 5. Natura încă lucrează. Aia e, dacă ești suficient de stupid încât să umbli cu arma de foc încărcată și siguranța trasă, ghinion, mori…
 6. Grea dilemă. Amu, ce să zic? Popa ar putea avea mai multe păcate decât un cercetător.
 7. Oamenii de ştiinţă japonezi au creat, în laborator, celulele care „ucid” tumorile canceroase. Mi se pare interesant cum diverse tehnologii de luptă împotriva cancerului apar într-un an. Dar oare câte funcționează?
 8. S-a întâlnit geniul cu prostul: “Pentium 386″…
 9. Cum și-au dat ăștia seama că meteoritul este marțian, dacă până acum n-au mai avut nicio mostră din era Amazoniană a planetei Marte?
 10. Comentariile sunt savuroase, a se citi de jos în sus. Via comunitatea online din Cluj.
 11. Un blogger american a făcut aceeași mișcare ca și Zoso și a strâns peste 300,000 de dolari într-o singură zi, din abonamente.
 12. Presa europeană face mișto de Gerard Depardieu care, pentru a evita taxele excesive din Franța, a cerut – și primit – cetățenia rusă. Hilar, dar problema rămâne: socialismul excesiv ucide antreprenoriatul, iar autoritățile – nu doar cele franceze – trebuie să învețe că banii – în marea lor majoritate – trebuie să rămână la cei ce-i produc, fiindcă modelul suedez nu se poate aplica peste tot. Și mai este o subtilitate aici: un liberal a fugit de socialismul din Franța taman în comunismul din Rusia. Poate ar trebui să reflectăm un pic asupra acestui aspect.
 13. Și o piesă post-electorală de mare vigoare și actualitate (deși are peste două decenii!) Timpuri Noi – Perfect:

  Versurile

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.