Scurtissime (224)
- OK, vom exploata gaze de șist. Sunt curios dacă se va lucra după contractul secretizat. Aviz celor ce înjurau degeaba guvernele precedente: – Bă, tot banul conduce!
- Să cântăm în cor: impozitul forfetar este o chestie negativă. De asemenea, s-ar putea ca taxa de primă înmatriculare să rămână și ea în vigoare, cu o denumire schimbată. Amu, de s-ar numi și taxă de pod, tot ar trebui plătită, deci să nu ne mai învârtim în jurul degetului.
- De ce ar trebui să ne fie frică?
- „CTP este un dobitoc. Chiar și (atunci) când are dreptate.”, O. Dunăre. Mie mi s-a părut semnificativ următorul pasaj:
Voi face doar, în calitate de cinefil, o mărturisire ruşinoasă: niciodată, niciunde, nicio imagine din filmele domnului Nicolaescu nu mi-a stârnit vreo emoţie. Mă număr printre astfel de handicapaţi sufleteşte, nu mulţi, din fericire pentru vigoarea românilor ca naţie.
- Natura încă lucrează. Aia e, dacă ești suficient de stupid încât să umbli cu arma de foc încărcată și siguranța trasă, ghinion, mori…
- Grea dilemă. Amu, ce să zic? Popa ar putea avea mai multe păcate decât un cercetător.
- Oamenii de ştiinţă japonezi au creat, în laborator, celulele care „ucid” tumorile canceroase. Mi se pare interesant cum diverse tehnologii de luptă împotriva cancerului apar într-un an. Dar oare câte funcționează?
- S-a întâlnit geniul cu prostul: „Pentium 386″…
- Cum și-au dat ăștia seama că meteoritul este marțian, dacă până acum n-au mai avut nicio mostră din era Amazoniană a planetei Marte?
- Comentariile sunt savuroase, a se citi de jos în sus. Via comunitatea online din Cluj.
- Un blogger american a făcut aceeași mișcare ca și Zoso și a strâns peste 300,000 de dolari într-o singură zi, din abonamente.
- Presa europeană face mișto de Gerard Depardieu care, pentru a evita taxele excesive din Franța, a cerut – și primit – cetățenia rusă. Hilar, dar problema rămâne: socialismul excesiv ucide antreprenoriatul, iar autoritățile – nu doar cele franceze – trebuie să învețe că banii – în marea lor majoritate – trebuie să rămână la cei ce-i produc, fiindcă modelul suedez nu se poate aplica peste tot. Și mai este o subtilitate aici: un liberal a fugit de socialismul din Franța taman în comunismul din Rusia. Poate ar trebui să reflectăm un pic asupra acestui aspect.
- Și o piesă post-electorală de mare vigoare și actualitate (deși are peste două decenii!) Timpuri Noi – Perfect:
Versurile
Lasa un raspuns