Scurtissime (242)

 1. Cam tulbure...

  Cam tulbure…

  Zimbabwe mai are în cont doar 217 dolari. Ca să afle asta, au cheltuit patru sute de dolari, salariile la toți contabilii din minister. Patru chestii:

  1. N-am auzit pe nimeni să spună că le dă niște bani, să nu moară statul.
  2. Sau, poate statul Zimbabwe trebuie să se dizolve, în frunte cu nenorocitul de Robert Mugabe, că el e de vină, nu altcineva.
  3. Pe de altă parte, oameni nevinovați mori murid e sărăcie. Ha, ha, ha, ce știre bună și ce mișto suntem noi, că avem mai mulți bani decât tot statul ăla la un loc, ha, ha, ha, ha, ha, ce haios îi, ce să spun!…
  4. Niciuna dintre sursele de informare nu precizează dacă banii respectivi sunt tot ceea ce a mai rămas din bugetul țării pe 2013, sau dacă este doar un pas firesc de la o lună la alta caz în care, să ne fie rușine!, ăia au mai rămas cu ceva în cont, pe când noi nu. Ce hilar!
 2. Spațiul de stocare de pe telefoane și tablete, în cantități excesive, este o mizerie. Să zicem că-ți ții toate pozele pe telefon și ăla crapă într-o bună zi, că nu e veșnic. Păi nu ești papagal să cauți pe net “nu mai pornește telefonul” sau să plângi pe forumuri? Fraiere, te privește întâi pe tine să nu fii atât de prost încât să-ți ți datele într-un loc accesibil.
 3. O proastă. Rău.
 4. Primăria din Cluj amendează ilegal șoferii. Știm. Și cu ce ne ajută că știm?
 5. Forever alone. Nu e doar trist.
 6. Cruntul adevăr despre oameni: suntem prea puțin din ceea ce credem că suntem.
 7. Fată verde cu părul pădure. Natural 100%.
 8. O pisică ce se vrea mângâiată.

2 Comentarii

 1. TNH 31 ianuarie 2013 la 22:25 - Raspunde

  Proasta de la nr. 3 e de fapt un copil prost care dă like şi la Antonia, şi la Paraziţii, şi la Tiesto. Un retardel care n-a creat nimic şi care n-a muncit nimic şi care e deja spaniol, nu mai e român, gieee, am pus coada la prună gen.

  Aa, da, printre faptele lui de vitejie se află şi comentariile de tip ultraş la adresa poliţiei, postate, ghici unde?
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  Pe youtube la piesele care nu au legătură cu subiectul, vezi Armin van Buuren/Sharon den Adel, muahahahahahaha! (unde de altfel a fost marcat ca spam).

  • Robin Molnar 11 februarie 2013 la 20:51 - Raspunde

   Foarte frumos, doamnă Sherlock. Dacă nu ați fi scris, n-aș fi observat dar așa, am intrat să văd cam cât de prost îi. Foarte. Jenant. Dureros. Trist.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.