Scurtissime (248)

 

 1. Tochitură moldovenească. E bună, ați auzit voi de moldoveni grași?
 2. Da, un concept interesant. Dincolo de glumă, totuși, situația nu e roz.
 3. În disperare de cauză, un părinte își mituiește copila de 14 ani să nu mai stea pe facebook. Mai punea 1800 de dolari și o trimitea în Burkina Fasso și acolo clar învăța ceva.
 4. Campania celor de la Gândul merge mai departe, oferind nu doar cazare și oportunități de călătorie, ci și locuri de muncă bine plătite.
 5. Cică Ion Iliescu s-a născut în anul 1930, după calendarul mayaș.
 6. Grecii produc fructe și se omoară pe ele http://bit.ly/Xn8MFw  . La noi ar fi și mai rău.
 7. Dă like @Mediafax.ro și vei primi link pe Twitter către pagina de FB cu link spre articol, nu link direct. Big “like”.
 8. O grădină într-un ghiveci.
 9. Cine are urechi să audă?

  Mi-ati ucis Dumnezeul, bai, parlamentarii lu’ peste, si m-ati facut sa-mi tin credinta sub lacat, ca pe vremea comunistilor. Pe vremea aia, daca erai credincios, te bagau la parnaie, acum te linseaza bolnavii de cancer care mor din cauza ta, un credincios, ca n-au o sansa la viata.

  Nebuloasa

  Respectiv:

  Suntem două Românii, iar distanța dintre noi se adâncește pe zi ce trece până nu vom mai avea valori comune deloc. Mă îngrijorează pentru că de una mi-e milă și îi doresc să nu fie sfărâmată de majoritate, iar de cealaltă mi-e frică de-a dreptul. Alegem singuri în fiecare zi spre care dintre Românii înclină balanța.

  Claudia Tocilă

 10. Țeapă directă. Unul sparge securitatea serverelor, ăștia loc să securizeze serverele, cumpără altele noi. La fel de nesecurizate.

  Situatie de urgenta extrema survenita in urma unor evenimente care nu puteau fi prevazute de autoritatea contractanta, in conformitate cu conditiile stricte stabilite in directiva”

  Big Lazy SysAdmin

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.