Scurtissime (260)

 1. Prostia doare. Rău. Ca-n filmul de mai sus. Sau nu-l doare, că nici pe Peter Martalogu nu-l doare.
 2. Guvernul s-a ales cu câteva site-uri moca. Îmi plac tinerii ăștia, sunt idealiști crezând că fac ceva pentru țară, când banii pentru exact chestia asta au fost dosiți în buzunarele unor consilieri…
 3. La Cluj suntem atât de prosperi, încât hrănim monștrii din Lacul de Acumulare Tarnița cu o mie de kilograme de carne de cal (cred autoritățile, că doar atât au găsit) de calitatea întâi. Aia e, ni s-a terminat măduvioara de Kobe…
 4. Noi semne de punctuație. Râdem noi, acum, dar peste o sută de ani de internet limbajul se va fi schimbat semnificativ.
 5. Preoții au imunitate divină în fața DNA. Ce naiba, oamenii legilor divine se supun legilor de pe Pământ? Să fim serioși. Plus că săptămâna trecută Paisie Lugojeanul a dat o declarație la notar cum că el nu va declara nimic în dosarul în care este cercetat.
 6. În Somalia, autoritățile au drept de viol. Semnați, vă rog, petiția din link.
 7. Prețul cărnii de vită a crescut cu 10%. Pentru că 10% din carnea de vită era, de fapt, de cal, iar acum carnea de cal este riguros căutată la măsele și potcoave.
 8. Scurtă introducere în energia alternativă.
 9. Aș mânca niște carne de cal? Firește. Mai ales dacă ar găti-o cineva care să știe meserie, gen Adi Hădean. Ce tare ar fi un #horsemeattweetmeet =))
 10. Pe domnul Andrei Pleșu îl încearcă emoțiile oricărui publicist online cu vechime, fie că e blogger, fie că e jurnalist online.

  Domnule Pleșu, în fiecare săptămână – dacă nu zilnic – primesc sudalme, “rugăciuni negative”, comentarii vădit răutăcioase (că-s hidos, prost, sărac, iarăși prost, sărac cu duhul și altele), în fiecare săptămână mi se aduc acuzații cum că aș fi în fel și chip (cumpărat, vândut, rău, trădător, idiot) și chiar primesc și amenințări cu bătaia, respectiv am pe cineva care săptămânal îmi scrie cât de mult și-ar dori să-i pătez pumnul cu sângele meu.

  Îmi dau seama că scriu din ce în ce mai bine pe măsură ce aceste atacuri se întețesc, e firesc: cu cât scriu mai bine, cu atât mai eficient storc emoția cititorului. Iar unii, mai neexersați în arta lecturii, cedează sub presiunea – adeseori brutală – a cuvintelor mele și reacționează așa. Probabil, dacă ar fi să mă întâlnesc față-n față cu ăștia, la 80% le-aș rupe capul, restul ar rupe-o la fugă și poate unul sau doi mi-ar da-o bine. Chiar și așa, barometrul e bun, măsura funcționează, noi să fim sănătoși!

2 Comentarii

 1. joita lucian 27 februarie 2013 la 19:43 - Raspunde

  CAnd l-am vazut pe boul ala ca sare pe cactus….am realizat cat de destept sunt;-)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.