Scurtissime (261)

 1. Nu cred că vă puteți imagina cât m-am putut enerva aseară, când am aflat că doamna proprietăreasă nu și-a primit banii de curățenie (nu pot singur, mă ajută dânsa!), deși eu i-am plătit de mai bine de două săptămâni (de fapt, spre douăzeci de zile!).M-a iritat foarte tare că i-am dat fiului lor, alături de chirie, înțelegerea fiind ca banii de chirie să-i dau lui, iar banii de curățenie, consumabile (detergenți, ălea) și unele cumpărături să-i dau dumneaei. Omul a “uitat”, deși doamna i i-a tot cerut, de aceea consider aceasta o violare gravă a acordului verbal convenit când i-am dat banii: – Dă-mi-i mie, că îi dau eu lui maică-mea!

  Întrucât, din 2009 și până în prezent, nu am am plătit niciodată chiria cu întârziere și întrucât singura restanță de pe o lună pe alta a fost acum, când nu m-am sincronizat cu programul doamnei de la administrație, am plătit-o la al doilea termen cum ar veni, consider că sunt un chiriaș bun, extraordinar de bun. Ca atare, nu accept să fiu pus în situații de-astea penibile!Fac spume, nu alta. Spume.

 2. Antena 3 și Vocea Rusiei linșează SRI. Cred că cei de la SRI ar trebui să “sifoneze” niște chestii. Chiar mă ofer să hostez, pe banii mei, orice materiale de interes public, care să arate – dacă mai era nevoie! – cine sunt bolșevicii. Între timp îmi permit să mă ante-pronunț și să-i arăt cu degetul, în ordine: Vocea Rusiei, Antena 3 și o parte din SRI. Pentru că dacă SRI-ul ar fi fost curat, mulți bolșevici s-ar fi aflat la bulău pe viață pentru ceea ce au făcut.
 3. O mănăstire interesantă.
 4. Știți care este deosebirea dintre prestigioasa Academie Română și Academia Oamenilor de Știință din România? Momentan, numai una primește bani de la stat. Dar nu-i nimic. vor găsi băieții o metodă să sifoneze niște bani de la buget, pentru ei.
 5. Comuniștii români cad ca bulgarii, cică. Ținând cont că au Parlamentul, Guvernul, Justiția, Administrația și banii, nu cred că o să cadă. Între timp, până ne adunăm noi fețele de pe jos, niște copilași sunt mâncați de gândaci în ceva spital insalubru care plătește sume fabuloase pe igienizare…
 6. Desigur, se mai întâmplă și lucruri bune în România. Numai că, la noi, binele este ca un limbric: iese rar la suprafața rahatului. Pe de altă parte, fără a fi extremist religios (pentru că sunt ateu), nu pot să nu remarc că acea știre este una de umplutură, familia respectivă de pocăiți fiind la fel ca oricare altă familie de pocăiți, bașca unele sunt chiar mai numeroase.
 7. Partea bună la tot jegul ăsta care ni se întâmplă este că măcar există niște surse de finanțare, alternative la UE. Desigur, mie mi se par un pic inutile: – Cine și-ar ipoteca averea ca să se bazeze pe un ajutor de stat din România? Am trecut o dată prin anii 1990, nu ne mai trebuie.
 8. Introducere în memetică. Foarte interesant articolul și foarte instructiv. Acum știți de la vine “internet meme”.
 9. Poți să scoți bani din PayPal direct de pe card? Mie mi se pare cam scump. Voi ce metode folosiți?
 10. CNA o suge grav. Sper ă mă ierte Marius că, totuși, îi susțin campania anti-manelizare accelerată.
 11. O poveste adevărată. Să mă înec cu ceai, nu alta.
 12. Se întâmplă în Australia.
 13. Parazitul care moară limbile peștilor și stau ei în locul lor… Dezgustător e puțin zis!

2 Comentarii

 1. joita lucian 27 februarie 2013 la 19:32 - Raspunde

  Ai vre_un bolsevic anume…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.