1 Commentariu

 1. brontozaurel 27 august 2014 la 07:50 - Raspunde

  Legat de #8, daca toti sunt ca mine, probabil o sa aiba efectul invers. 😉

  Am un card BRD si pana acum a tot fost ou cu surprize in ceea ce priveste comisioanele. Atat surprize placute (de exemplu comision de retragere numerar, comision de plata la comercianti in afara tarii), cat si surprize neplacute (comision de interogare sold, comision pentru ca mi-au fost turnati bani in cont prin internet banking). Asta in ciuda faptului ca am intrebat de toate comisioanele astea cand am facut cardul, dar nu au fost niciodata trecute undeva in contract (chestie care ma enerveaza la culme) si numerele alea pe care mi le-a scris omul ala de la banca dupa ce l-am tot frecat la cap nu s-au pupat niciodata cu realitatea din teren.

  E super aiurea ca am comision de 2.5 lei pentru interogare sold, dar daca imi stiu clar toate comisioanele, nici nu am nevoie de asa ceva pentru ca ma duce si pe mine creierul sa calculez. Bine, se mai intampla si minuni cum a fost cand CFR mi-a blocat de doua ori suma pentru niste bilete cumparate online, dar na…

  E super aiurea ca am comision de 3 lei daca cineva imi depune bani in cont prin online banking, dar asta s-a intamplat de doua ori pana acum si strict pentru ca a tinut tati sa demonstreze ca e cool si foloseste asa ceva.

  Totusi, personal, sunt perfect dispusa sa platesc comisioane ceva mai mari in schimbul altor avantaje pe care le am cu BRD, cel mai important fiind acoperirea. Au o groaza de bancomate in oras, o groaza de agentii, unele fiind in centre comerciale si avand program extins. Iar chestia asta e vitala pentru mine. Dar nu ai nici cea mai mica idee cat imi displace sa nu stiu 100% sigur cum stau lucrurile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.