Scurtissime – 29 Noiembrie 2013

 1. Magazinul de copaci. Da, cu rădăcină și eu aș cumpăra!
 2. “Cine e vinovat de izolarea politica si de blocajul investitional al Clujului? Electorii clujeni care au hotarat ca Emil Boc sa fie primar.”. Așa gândește unul care stă numai după cerșeală de la guvern, sau de unde i-o pica. După mintea sa, primăria trebuie să le dea bani celor cu pensii mici, deși pensiile sunt stabilite de guvern. Stupid.
 3. “Deşi reprezentanţii Guvernului spun că toţi banii din creşterea accizei la combustibili vor fi direcţionaţi către infrastructura rutieră, cifrele oficiale ale bugetului pe 2014 îi contrazic. Care este, aşadar, realitatea?” Bani de autostrăzi avem, de la UE. 85% din valoare. De furat n-avem bani, aia doare.
 4. Belgia a făcut un pas important către eutanasia minorilor care suferă de o boală incurabilă. Belgia este una dintre țările în care bisericile se închid, dar se deschid școli și spitale.
 5. CEDO pune libertatea de exprimare, în anumite situaţii, mai presus de protecţia vieţii private. Foarte interesant!
 6. Publika.md: Traian Băsescu efectuează o vizită privată, vineri, în Republica Moldova. Privată? Sper să nu cadă cu avionul din senin, “din cauza condițiilor meteo”. Mai știm un caz.
 7. Stupizi. Proști. Idioți. Cretini. Tâmpiți. Retardați.
 8. Geografia la americani. Este și vina noastră, că nu ne remarcăm prin nimic bun.
 9. Vrei să nu ai copii urâți? Mult succes, genetica râde de tine!

2 Comentarii

 1. silviu 29 noiembrie 2013 la 11:27 - Raspunde

  cate-a facut emil ( ce-mi place cand ma adresez cuiva folosind prenumele, iti confera o senzatie de intimitate :)) ) pt cluj n-a facut nimeni in ultimii 20 de ani. omu asta poate fi primar inca 3 mandate doar facand uz de ascendentul de imagine acumulat anii trecuti. am studiat in cluj cat a fost funar mayor, arata orasul precum tiraspol azi. dupa era boc s-a metamorfozat intr-un oras european.
  cat despre americani si miturile prostiei lor, fake and gay, my friend. au materie cenusie cat tot globul asta la un loc, cine crezi tu ca a introdus standardul dolar-petrol? de unde emerg inovatiile in tehnologie? de ce most common phrases used world wide sunt in engleza si nu cantoneza sau rusa? ( si sa n-aud argumentul – datorita strainilor care sunt acolo din alte tari – rubish, my dear friend, autenticii promotori de valoare in sua sunt breed and grown in the us f…ing a, americani get begeti.

  • Robin Molnar 03 decembrie 2013 la 07:33 - Raspunde

   Total de acord, mai ales că nici eu nu știu pozițiile tuturor statelor americane…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.