Scurtissime (29)

 1. Umor de tocilari.
 2. Umanitate?

  Acolo, sute de fete, unele chiar şi de cinci-şase ani, sunt vândute către turişti, pentru sex, uneori chiar de proprii lor părinţi. Una dintre ele, care “lucrează” într-un bordel dinainte să poată citi, a acceptat să acorde un interviu jurnaliştilor americani.

  Sursa

 3. PacMan, nu doar joc, acum și nebuloasă.
 4. Opoziția: nu suntem de acord să discutăm despre Legea Asistenței Sociale care va economisi miliarde de euro de la bugetul de stat, dar suntem dispuși să discutăm despre reintroducerea permisiunii de a vinde țigări la bucată… Via Criserb.
 5. Siestă cu balenă.
 6. Inginerie comunistă: blocuri de panoplie
 7. Premiera in justitia din Cluj: Falimentul unei persoane fizice care a “tepuit” peste 50 de clujeni. Sursa. Dintr-o dată, legea falimentului personal îmi pare foarte sensibilă…
 8. Testosteronul îi ajută pe bărbaţii vârstnici să-şi păstreze forma fizică. Sursa. După ce se știa că testosteronul influențează masa musculară, un “studiu” a descoperit că acest lucru este valabil și la vârstnici. Un studiu viitor va arăta legătura directă dintre sport și scăderea greutății. Halal știință!
 9. Caz incredibil în Harghita: consilier judeţean scos cu tot cu scaun din sala de şedinţe. Sursa. Ce e incredibil?
 10. Miercuri 26 noiembrie, organizarea Centrului de Geopolitică şi Antropologie Vizuală a Universitatii Bucureşti, Centrului European de Studii in Probleme Etnice al Academiei Române, Fundaţiei Naţionale pentru Românii de Pretutindeni şi Platformei Civice “Acţiunea 2012”, la sala de consiliu a Faculăţtii de Sociologie a Universităţii Bucureşti a avut loc dezbaterea cu tema “Reunirea Basarabiei cu România, o soluţie românească la o problemă europeana”, transmite Romanian Global News. Sursa.
 11. China dă semne că va ajuta financiar Europa să-şi susţină planul de salvare. Sursa.
 12. Fotografii de război.
 13. Nokia a scos un telefon pe care-l controlezi prin îndoire. Sursa. Via Mihai.
 14. Un ceas care rulează Linux. Sursa. Tare. Via Mihai.
 15. S-au lansat niște ceasuri cu sistemul de operare Android. Sursa. Frumos. Dar util? Tot via Mihai.
 16. Nu cred in egalitatea sanselor. Nici nu cred ca e bine sa avem locuri speciale pentru etnii, grupuri sociale, etc in scoli si facultati. Cred ca cei mai buni trebuie sa castige, chiar daca sunt toti negri cu tatuaje pe spate, evrei, greci sau olteni. Nu poate exista un loc special pentru ca esti diferit. Pentru ca peste 20 de ani, asta nu te va ajuta sa proiectezi un motor mai bun. Doar mintea. Lucian Mândruță.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.