Scurtissime (292)

 

  1. Tipul ăsta de mai sus, din stânga, Richard Dawkins, este o somitate, un biolog de talie mondială, un ateu pragmatic, un umanist și printre cei mai cunoscuți intelectuali vorbitori de limbă engleză.
  2. Fiul analistului Iosif Boda, Daniel Boda, fost şef al Agenţiei Naţionale a Medicamentului a fost găsit vinovat de luare de mită în formă continuată. El a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Iniţial el a fost achitat de o judecătoare din Argeş, care este cercetată de DNA în dosarul lui Constantin Nicolescu. Via EVZ.
  3. E nu bag benzină decât de la Rompetrol sau, dacă n-am de ales, OMV.
  4. Valoarea proprietăților s-a prăbușit de la începutul crizei. Monedele s-au prăbușit. Zilele astea și aurul s-a prăbușit. Cu 20% în două zile. Concluzia este una singur, pe care o știm de ani de zile: singura valoare reală este munca. Iar munca, meseria este brățară de aur.
  5. Trei bărbați au fost deportați (exilați?) din Arabia Saudită, pe motiv că erau prea irezistibili pentru femei. Probabil bărbații care au decis asta s-au umezit și ei puțin la fund sau la gură, când i-au văzut pe cei trei sexoși.
  6. Ce înseamnă, de fapt, să fii femeie? “O femeie nu înseamnă un trup dezgolit, ci un suflet dezgolit.”. Atât. Restul e can-can.
  7. Produse românești imaginare, inspirate de stereotipuri.

2 Comentarii

  1. Alina Ilioi 28 aprilie 2013 la 22:51 - Raspunde

    Mulţumesc frumos pentru recomandare:)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.