Scurtissime – 3 Decembrie 2013

  1. 10 organe de care nu mai avem nevoie. Interesant, foarte interesant, era să spun creier și inimă, dar aș fi mințit.
  2. O idee genială: să denumim fiecare uragan după câte un politician care ignoră încălzirea globală. #beton
  3. Providerii americani sunt complici cu hoții.
  4. Evoluțiile politice din Ucraina în presa internațională. Oricum, situația nu este prea bună, că secu este-n tot și-n toate și are potențialul de a deveni mult mai rea.
  5. Imposibilitatea unirii dintre România și Moldova pe motiv că România ar fi în UE este doar un mit. Republica Federală Germania era în precursorul UE când s-a unit cu Republica Democrată Germania, în ciuda opoziției lui Francois Mitternad (Franța) și Margaret Tatcher (Regatul Unit). Ceea ce mulți n-au înțeles este că toată Uniunea beneficiază de pe urma unei Germanii – sau Românii – unificate, deci mai puternice.
  6. Mă rog, nici în Marea Chinei de Est situația nu este prea strălucită, așa că SUA a trimis două exemplare din cel mai modern avion de recunoaștere (P-8A Poseidon) pe care-l are. Radar, rachete, sisteme secrete…
  7. Nici Islanda nu mai este ce a fost! Într-un incident fără precedent, poliția l-a rănit mortal pe unul care trăgea cu arma de foc pe geam.
  8. Echipa Google Chromium construiește un mod de a lansa aplicații, fără a le instala, doar făcând click pe un link. Pfuai, câte uși li se deschid dezvoltatorilor de viruși!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.