Scurtissime (30)

 1. Șeful poliției din Urziceni a fost arestat împreună cu o gașcă de șaptesprezece cămătari, iar șeful poliției din Cluj Napoca, un funcționar cu un salariu normal, a făcut o chindie de zile mari într-un restaurant de lux.
 2. Două editoriale de CTP: PORTRETUL “DIHANIEI BIPEDE” DIN TRIBUNE. Reacţia lui CTP după violenţele de la Petrolul-Steaua: “Ucigaşul din Norvegia creşte printre noi” și “Prost e cine moare”. Când nu se ține de manipulări, pot fi de acord cu dumnealui.
 3. Topul brânzei topite în funcție de calorii. Util.
 4. Băncile încep să plătească pentru greșelile făcute. Ar fi și cazul, că de trei ani plătim noi.
 5. Palestina a devenit stat membru al UNESCO. Sursa. SUA și Israel se dau cu fundul de pământ.
 6. Garda Financiară din Constanța va fi executată silit pentru 4800 de lei, pierzând un proces intentat de către o firmă de amanet care a considerat că a fost amendată ilegal. Bine, procesul trebuie rejudecat pentru că GF a fost reorganizată acum două luni, dar primul pas este bun. De-ar face așa toți patronii care până azi acceptau să dea ca să nu se lupte cu morile de vânt.
 7. Vă rog să nu uitați de Cluj.
 8. Firma de pază de la Ploiești a primit 500 de lei amendă pentru incidentul de zilele trecute, în timp ce clubul sportiv a primit o amendă de 10,000 de lei. Sursa. Presimt un proces între club și firma de pază.
 9. O bancă germană, naționalizată din cauza crizei, s-a trezit cu un plus contabil de peste 55 de miliarde de euro. Sursa.
 10. Postul iRealitatea TV a împlinit 10 ani de manipulare.
 11. Nu sunt de acord ca guvernul să plătească încălzirea în localitățile în care oamenii au acumulat datorii excesive. Rolul bugetului de stat este altul. Îmi pare rău de victimele colaterale, dar comunitatea asta presupune: viața în comun, preferabil la mai bine, dar acum e după cum poate fiecare membru. Nu, faptul că e scumpă căldura nu este o scuză.
 12. Unii indivizi ajung lunar în comă alcoolică la spital, tratamentul costând între 200 și 500 de euro. Și vorbim despre vreo 50,000 de indivizi. No, ce facem cu ei?

4 Comentarii

 1. Joita lucian 02 noiembrie 2011 la 13:16 - Raspunde

  Mama ….asta e subiectul meu preferat …despre politie ….aici de ce nu se sezizeaza astai din oficiu sa-i ia la puricat…sau cotizaeaza mai sus?!

 2. Joita lucian 04 noiembrie 2011 la 11:55 - Raspunde

  vorba ta cine sa sesizeze si ce ca era toata mafia acolo…care mai decarre cunoscator de cod penal pe pielea lui!….vre-un camatar din aia 17!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.