Scurtissime – 6 Noiembrie 2013

  1. De ce BitCoin are o problemă fundamentală. Ținând cont că este doar prima monedă virtuală, este în continuare destul de bună.
  2. Bruce Willis în Moldova, fragment din filmul Red.
  3. Apropo de asta, peste Prut se ieftinește benzina. Amu, dacă n-am avea accize și TVA la ea, prețul ar fi de 2,8 lei pe litru.
  4. Ce trebuie făcut când se duce firul la ciorapi? Întreb și eu: dar ce trebuie făcut când mergi pe marginea drumului și mai că nu-ți rupi picioarele în niște sârme ascunse în iarbă, îți deteriorezi grav adidașii, dar ești așteptat la un hotel de patru stele într-un oraș străin?
  5. 10 reguli pentru plantarea unui pom fructifer. Foarte bine de știut.
  6. Specialist Oxford: „România are nevoie de drumuri, nu de Dracula”. Cum ar veni, România are nevoie de muncă, nu de agarici. Sau România are nevoie de pâine, că circ are.
  7. O nouă “boală” a timpurilor moderne: pubertatea prematură. Problema este că acei copii ajung să se maturizeze sexual (din punct de vedere biologic) înainte de a putea înțelege ce-i aia sexualitate.
  8. “Poliţiştii locali din Timişoara i-au aplicat o amendă de nu mai puţin de 20.000 de lei unui bărbat care vindea ziare, reviste, cărţi şi CD-uri în faţa Spitalului Judeţean. Mai mult, omul, care nu deţinea documentele necesare de la primărie pentru a-şi comercializa marfa, a rămas şi fără produse, acestea fiind confiscate. Iar agenţii i-au dat încă o amendă de 1.000 de lei pentru că… le-a lezat demnitatea când l-au luat la întrebări!” Amu, legea este lege și trebuie respectată, corect, dar și sancțiunea trebuie să fie pe măsura faptei, în care caz 20,000 de lei amendă este abuziv.
  9. 10 corporații care controlează aproape tot ce cumpărăm.
  10. 10 greșeli pe care să nu le faci într-un interviu de IT.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.