Scurtissime (66)

 1. Salvează Crăciunul.

  Pentru fiecare Like, Fundaţia Vodafone, Alico România şi Volksbank donează 1 euro pentru copiii din Valea Screzii şi Valea Plopului. Suma maximă este 10.000 euro.

  Suma respectivă s-a strâns aproape instant. Mișcător.

 2. A fost întocmit topul celor mai înalte clădiri ale anului 2020! Sursa. Nu știu pe voi, dar pe mine construcția de blocuri turn de către chinezi mă cam îngrijorează.
 3. Ceva ONG militează pentru a avea chipuri de femeie pe bancnote. Mi se pare de bun simț, numai să nu le pună pe ștoarfele actuale despre care vedem și auzim la televizor.
 4. România a semnat un acord de transfer de informații militare cu SUA, acord prin care SUA ne domină având acces la informațiile tuturor cetățenilor români și nu numai, în schimb militarii noștri primind acces la instrucție și ceva echipament militar. Cum s-ar zice, am gust de puță de negru prezidențial în gură.
 5. Cum să circuli prin București. Un site foarte util. Via Criserb.
 6. Câștigătorul ia totul.
 7. Poliţia locală vrea, dar nu poate. Parcangiii nu plătesc amenzile şi râd în nasul poliţiştilor; unii iau câte două-trei pe zi şi tot degeaba. A zis unul săptămâna trecută că ce bine c-aţi venit cu amenda, că n-aveam cu ce să mă şterg la cur.

  Vlad Petreanu

 8. Aseară am fost la petrecerea de Crăciun a companiei. De multă vreme nu m-am mai simțit așa de bine.

2 Comentarii

 1. Mihai Todor 18 decembrie 2011 la 22:34 - Raspunde

  8. Mda, voi probabil ați avut parte de o petrecere frumoasă și liniștită, într-un local cel puțin decent, fără fumuri de țigară, unde puteați consuma ce vă dorea suflețelul din meniu, la discreție… Nu vreau să povestesc în ce bodegă ieftină a hotărât conducerea noastră să înfigă ~250 de oameni…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.