Și dacă tot am vorbit despre muncă…

  • BuzzJob.ro îți oferă mai mult decât un job de vară

Alții vorbesc despre politicieni, curve, nimicuri și alte mizerii. Cineva, deci, trebuie să vorbească mai mult despre muncă, dezvoltare personală, oportunități reale, dar nu de genul programării neuro-lingvistice sau cum s-o mai numi acum tentativa aceea de a spăla creierul pe ideea că, dacă te încurajezi ca să fii deștept, o să ajungi deștept. Sau frumos. au cu bani.

Revenind:

BuzzJob.ro este noua platforma de job-uri care pune in contact cei mai buni tineri in cautarea unui loc de munca cu cei mai importanti angajatori din Romania. Prin intermediul platformei sunt promovate atat job-uri, cat si oportunitati de dezvoltare (internship-uri, traineeship-uri, programe de practica si evenimente la sediul companiei). Platforma ofera servicii unice pe piata din Romania, printre care garantia ocuparii pozitiilor libere, consultanta permanenta, suport pentru realizarea textelor si multe altele. http://buzzjob.ro/ .

Acum, vă dați seama, nu cred pe cuvânt, și chiar am verificat și eu să văd cam care sunt partenerii oamenilor din spatele acestui serviciu de întâlnire a dorinței cu oportunitățile de muncă. Și am văzut nume mari, ceea ce m-a impresionat plăcut.

Deci, întorcându-ne la muncă, mai ales în domenii bine plătite, BuzzJob.ro ar putea deschide calea către noi oportunități.

Sper să vă ajute!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.