6 Comentarii

 1. Tudor 10 aprilie 2017 la 19:04 - Raspunde

  “sunt nenumărate metode de a te sinucide atunci când ai mașină, deci de ce ai alege o sinucidere prin auto-incendiere, care provoacă niște suferințe cumplite, când poți lovi un cap de pod, fără centură, și e gata bâlciul?”

  Dar de ce un copilot a ales sa prabuseasca un avion cu 150 de oameni la bord intr-un munte in loc sa -si puna franghia in jurul gatului?

  Dar de ce a omorat studenti nevinovati ca sa fie impuscat de politie cand putea la fel, sa-si puna franghia in jurul gatului?

  Pentru ca o persoana care a ales sa-si puna capat zilelor nu mai proceseaza lucrurile in acelasi mod logic in care o facem noi 🙂

  In momentul in care in creierul lui a avut loc un click! si a ales sa-si puna capat zilelor prin metoda x, y, z, creierul lui a atins stadiul din vechiul banc cu cod binar: “0101012!”

  Ei bine, noi gandind rational ramanem ancorati in “010101”. Evident ca nu putem procesa de ce a ales metoda x in dauna metodei p care e mai putin dureroasa. Pentru ca nu gandim in acelasi mod in care o fac ei atunci cand aleg sa-si puna capat zilelor.

  Mai avem nevoie de analize si studii cand vine vorba de psihicul uman ca sa realizam de unde anume porneste intreaga secventa care rezulta in acel final “2”, de ce are loc si daca sunt solutii pentru a ameliora aceasta eroare computationala din creierul nostru.

  Dar pana atunci, orice intrebare de tipul “Da de ce a ales metoda x de suicid?” se va lovi de problema de mai sus. De faptul ca ei nu gandesc ca noi. De faptul ca rationeaza in alt fel si noi nu ne putem pune in pielea lor sa realizam de ce anume fac asta.

  Evident ca nu exclud teoria unei crime insa ce naiba interese oculte ar fi sa musamalizeze intr-un asemenea mod moartea unui politist? La o adica nici Gabriel Oprea din fruntea Ministerului de Interne si Vice Prim Ministru n-a putut sa musamalizeze motivul real al politsitului Bogdan Gigina.

 2. Alina M 11 aprilie 2017 la 10:18 - Raspunde

  Cam toți posesorii de permis de armă, atunci când se sinucid, aleg glonțul.
  Ce mi se pare la fel de suspect e că e al doilea gardian de la același penitenciar care se sinucide recent.

 3. Malin 17 aprilie 2017 la 12:01 - Raspunde

  Depinde cat de sadic si masochist e fiecare dintre noi…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.