Treacă de la mine

Mda, se pare că am vecini zgârciți sau ciudați. Sâmbătă seara s-a dat drumul la termoficare în Cluj. Eu am fost plecat. Duminică seara m-am întâlnit cu administratoarea și nu mi-a zis nimic despre asta. La fel, vecinii n-au zis nimic.

Mi se pare ciudat, doar fiecare o plătește și câteva zile în plus plătesc degeaba, că nu i-am dat drumul fiindcă nu mi-a zis nimeni nimic. Ah, dar vai! 80% nu o plătesc, fiindcă e subvenționată. Așa că e normal să li se fâlfâie. Puii mei, mie nu mi-ar fi convenit să plătesc câteva zile de-a-mpulea. Dar, no, eu sunt printre singurii din bloc ce-și plătesc termoficarea.

Or, ăia care o plătesc au altele pe cap, nu-i ustură pe ei un pic de căldurică acasă. În fine, hai treacă de la mine, stau să scot apa rece din instalație, cu un furtun, că doar n-o să damblagesc de dimineață, dar e cam aiurea. Puteau să lase un bilet în cutia poștală, puteau să sune la ușă, la interfon, puteau să-mi spună față în față, pe scară, nu să aflu eu de la știri, ca printr-o doară, că s-a dat drumul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.