Cauzele incendiului de la Maternitatea Giulești

Spuneam:

De exemplu, mor când văd prelungitoare electrice în magazine de genul 38,000 sau 1 euro. Mor. Am luat unul o dată, de curiozitate. În interior avea un fir de 0,7 milimetri diametru, poate chiar mai subțire, fir ce nu era nici măcar din aluminiu (de cupru nici nu mai zic), ci din ceva metal sulfat cu aramă la suprafață, dar care era dur, susceptibil la supra-încălzire și, deci, la incendiu. Carcasa era dintr-un PVC neignifugat, susceptibil la topire și ardere. Ce mai, avea toate calitățile unei bune surse de incendiu.

ProTV, despre cauzele incendiului de la Maternitatea Giulești, spune:

Expertii de la Petrosani anunta ca focul a fost provocat de fapt un stecher cu probleme. Sase bebelusi au murit si alti cinci au uimit lumea medicinei cu gravele arsuri suferite in incendiu.

Mai mult, electricienii dau de inteles ca si priza ar fi ajutat la izbucnirea focului.

Video:

Așadar, din lipsa banilor un funcționar al spitalului este obligat să cumpere o mizerie de ștecher făcută cine știe cum și pe unde, cu cine știe ce materiale. pentru că legea nu a fost gândită să interzică comercializarea materialelor și dispozitivelor electrice neconforme cu standardele naționale în vigoare, așa cum ar fi și normal.

Și acel funcționar va fi găsit vinovat, pentru că a achiziționat materiale proste, întrucât legea nu-i ține partea și la un eventual proces ar pierde. Și o infirmieră este vinovată fiindcă nu sunt bani în sistem ca să mai aibă o colegă.

Are sens să mai continui?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.