12 Comentarii

 1. gaben.ro 24 septembrie 2013 la 07:59 - Raspunde

  ca femeie si ca inteligenta e okeish.
  dar politica si nevoia de a purta niste posete care costa cat o garsoniera au transformat-o intr-un aspirator de bani publici. poate sunt eu subiectiv. dar eu nu as vota-o nici daca viata mea ar depinde de asta… nu incerc sa te conving. e doar parerea mea.

  • Robin Molnar 24 septembrie 2013 la 08:03 - Raspunde

   Just. Dar eu văd invers treaba asta: faptul că are un soț bogat o obligă să muncească foarte mult pentru a-i ieși din umbră.

   • gaben.ro 24 septembrie 2013 la 08:15 - Raspunde

    da, doar ca sotul facea bani din banii tai. adica nu avea nici o afacere care sa nu suga bani de la stat.

    • Robin Molnar 24 septembrie 2013 la 08:28 - Raspunde

     Iarăși corect.

     Pe de altă parte, și un patron face bani de pe urma angajaților, iar politicienii oricum fac bani, prin nemuncă, de pe urma poporului.

     Nu circuitul banilor în economie este musai problema, ci circuitul influenței politice în administrație. Dar, pentru a schimba asta, trebuie să schimbăm oamenii.

     Ca să schimbăm oamenii, trebuie să umblăm atât la condiția femeii, cât și la alți factori de natură socială, care factori au fost activați, deja, efectul fiind pozitiv, dar lent, iar noi am vrea să-l accelerăm.

     Dacă pentru a face țara asta un pic mai bună, trebuie să mai ia Cocoș un profit de 100,000 de euro, mie mi se pare un preț bun pentru că, măcar, am primi ceva de banii ăia. Așa, avem în birou telefoane de 100,000 de lei, poate și mai mult. Din 24% TVA, adică 24,000 de lei, nu a primit nimeni nimic în termeni de justiție, securitate, sănătate…

 2. gaben.ro 24 septembrie 2013 la 08:53 - Raspunde

  serif, din pacate, si tu ca si majoritatea romanilor suferiti de o boala. nu vreau sa te jignesc in nici un fel. se numeste iertare.
  spre deosebire de voi, eu nu iert.
  dupa 20 de ani de jaf penal din bani publici, 3 ani de opozitie nu o fac mai cinstita/onesta/eligibila.
  nici pozele in costum de baie nu imi schimba opiniile.
  a furat si ea si sotul ei fara rusine. milioane de euro. bani care ar fi ajuns intr-un spital sau intr-o scoala. acum pozeaza in mironosita. sanchi
  eu as baga-o in puscarie. si pe toti cei de teapa lor. si le-as confisca averile. dar asta e alta discutie.

  • Robin Molnar 24 septembrie 2013 la 09:09 - Raspunde

   Să spui despre mine că sufăr de iertare este, mai de grabă, un compliment.

 3. silviu 24 septembrie 2013 la 16:13 - Raspunde

  intr-un articol precedent vehiculai dezinformarea, in goana dupa senzational a mass-mediei, in ceea ce priveste valorile extrem de reduse care vor acompania iminentul sezon rece. ma amuza cum se propaga valorile in constientul colectiv……posetele alea ale doamnei mentionate, ti-o zic din perspectiva unuia din domeniu, din ce-am vazut eu la tv ca purta respectiva, nu depasea niciuna 3000 eur.de-aici pana la garsoniera mai este. cat de usor suntem de manipulat, da, e tuta, nu stie ca norvegia e regat, da, face vizite nocturne la cotroceni, da, e ipocrita – croseteaza,matura in campanie electrala – dar pretul posetelor nu e cel vehiculat.
  ps. daca am de ales intre udrea si antonescu, cu durere in stampila, votez udrea

  • Robin Molnar 24 septembrie 2013 la 16:59 - Raspunde

   Nu sunt în domeniu, dar la evenimente semi-festive (gen: lansare club de fitness) an văzut toalete mai scumpe decât garsoniera în care stau cu chirie. Nici nu se compară cu ce poartă madam Udrea. În condițiile în care e full de bani, mi se pare că se îmbracă mai de grabă normal/ business.

   De bărbatu-so n-am ce să zic de bine, că avea firmă de ridicări auto prin București și nu mi se pare normal să țină 90% din bani. Pe de altă parte, a avut cea mai bună ofertă, de a câștigat licitația, deci restul cred că erau și mai zgârciobi.

   Și mai e ceva, mai bine să meargă ea noaptea la Cotroceni, decât să meargă ăștia de acum noaptea la Vântu și Felix.

   Pe mandatul doamnei Udrea s-a pornit proiectul și s-a investit în Domeniul Schiabil Transalpina. Și nu doar, tot în mandatul dumneaei s-au definit trasee turistice locale, gen Traseul Jules Verne (Hunedoara) sau Traseul Vinului (Mureș)…

   Faptul că nu știe că Norvegia este regat nu înseamnă că este incultă, ci că nu este o persoană enciclopedică (precum era marele Racoviță!). Hell, jumătate dintre români cred că Pământul se învârte în jurul Soarelui, deci nu se califică să o judece intelectual pe duduia asta. Și totuși, o fac. La fel cum pun botul la tot felul de prostii, cum e asta, ultima, cu Arșinel care se simte rău din cauza mediatizării excesive a cazului său.

   P.S. Lasă, că am votat eu cu Antonescu. Am stat ca fraierul ala coadă, în gară (că acolo se vota) două ceasuri.

 4. TNH 24 septembrie 2013 la 20:33 - Raspunde

  Nu mai votez cu nimeni care fura din banul public, indiferent daca e femeie sau barbat. M-am saturat sa aleg raul mai mic si niciodata n-o sa votez cu Udrea doar pentru ca e femeie. Din cate femei vor candida la ceva data viitoare, sigur se va gasi una care sa nu fi facut afaceri cu statul.

  Udrea ar fi OK intr-o campanie de atragere a turistilor in Romania. Cu ocazia asta face si ea o afacere cinstita, castiga niste bani pe merit. Abia astept ziua in care Udrea o sa faca bani in mod cinstit.

  • Robin Molnar 24 septembrie 2013 la 20:42 - Raspunde

   Oamenii care să câștige cinstit sunt prea scârbiți de politică. 🙁

 5. Billy 25 septembrie 2013 la 13:22 - Raspunde

  E destul de deșteaptă, când o dă in judecată pe altă așchilopată, Olguța Vasilescu, pentru afimațiile pe baza zvonului cu arestarea lui Solomon, care s-ar putea, cel mai probabil, să fie chiar adevărate.
  Onorabila doamnă Udrea se încurcă cu alt personaj onorabil, Solomon, care totuși a făcut ceva (vezi cum arată Craiova în comparație cu Cluj-ul, în surclasata comparație cu un căcat de frunză) – un exemplu îndeajuns pentru a mă face să ma duc s-o votez.

  p.s. en.: team – de.: Mannschaft – nemțoaicele nu s-au plâns încă, a trebuit să se plangă doamna Udrea ca să avem și noi un trend original pe aici, nu?

  • Robin Molnar 25 septembrie 2013 la 13:44 - Raspunde

   Mai mult mă interesează condiția femeii, decât ce face Solomon ăla.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.