Scurtissime – 24 Septembrie 2013

 1. Să începem ziua bine, cu Dmitri Shostakovici– Waltz No. 2. Este o dubioșenie aici: adică scrii (compui) o capodoperă complexă și completă, dar n-ai imaginația necesară pentru a-i oferi un nume? Mai de grabă, cred, n-ai putut cădea de acord asupra numelui, sau ceva, din cauza conflictului intern dat de dragostea față de soție și dragostea față de o altă femeie. Sigur, este doar o speculație, nu mai știu care artistă făcea așa.
 2. Da, eu sunt monstrul ăla fără de inimă care are ceva de împărțit cu Arșinel, acest moșuleț simpatic și carismatic, un adevărat patrimoniu național. Doar că: 1. Dictionar explicativ al scandalului Arsinel – transplant rinichi – Lucan. 2. Cum i-a picat cerul in cap ingerului Marius Milas.
 3. Estonia va adera la Zona Euro de la 1 Ianuarie 1014. Apropo de normalitate, Adrian Năstase a fost – sau nu – exclus din Baroul București?
 4. Închisoare cu suspendare, un an și un pic. Dacă era un cetățean onorabil, lua patru ani cu suspendare.
 5. Tehnică. Degeaba, dacă este concepută de niște oameni fără credință…
 6. Primul sas din Transilvania ales în Bundestag. La cum l-a tratat România, ca pe o marfă, credeți că mai intrăm în Schengen?
 7. Cum e netul de la Cosmote? La 32 de kbps este utilizabil mailul, am încercat eu, chiar și Instagram (corect, durează!). Dar în rest? Că sunt pe cartelă de ceva ani și mă gândesc să oficializez relația.
 8. Mi se pare mie, sau băieții ăștia s-au urcat pe niște ruine romane, la începutul videoclipului?
 9. Nu toți creștinii sunt duși cu pluta.
 10. SteamOS, pentru gameri.
 11. Animăluțe.

2 Comentarii

 1. TNH 25 septembrie 2013 la 00:11 - Raspunde

  Nu fii fraier, stai pe cartela. Am citit la zoso pe blog ca un comentator are 1 Gb cu 9 euro pe cartela Cosmote, altul zicea ca are 2 Gb la 9 euro.

  La abonament e mai scump decat la cartela in conditiile unui trafic similar.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.