10 Comentarii

 1. joita lucian 08 februarie 2011 la 12:24 - Raspunde

  Robin sincer sa fiu ..mi se pare o propaganda de 2 lei pentru intrarea in Schengen,e adevarat ca se fac peste tot smecherii dar ideea e sa cada si pestii mari nu numai cei mici si aici marefer la politicieni ca sie i beneficiaza de bani din contrabanda….de fapt asta e ca la traficu de dgroguri……”l-am prins cu 10 kg de cocaina…..si prin spatele ambuscadei a trecut tirul plin de “marfa” este o schema clasica”Apropo ti-am dat dou linkuri pe mail le-ai primit?

  • Robin Molnar 08 februarie 2011 la 12:31 - Raspunde

   🙂 Logic. Doar nu crezi că autoritățile nu-s pe felie la tipografie.

   Linkurile le-am primit, dar sunt răs-știute. Bine, pentru curioși avem ăsta și ăsta.

 2. joita lucian 08 februarie 2011 la 12:37 - Raspunde

  Nu stiu, Robin sunt asa de scarbit de Romania si de sistemul asta de justitie ….crede-ma ca daca as avea ocazia maine as pleca…..dar traiesc cu speranta ca va vi mai bine si probabil am sa mor cu aceiasi speranta……uite-l pe ala care m-a lovit http://www.agendadeiasi.ro/video/16-continut/11962-consilierul-calin-murg-a-primit-indicatii-prin-telefon-intr-o-emisiune-live.html

  • Robin Molnar 08 februarie 2011 la 12:40 - Raspunde

   Nu va fi mai bine de la sine, ci doar prin munca noastră, a tuturor.

 3. joita lucian 08 februarie 2011 la 12:46 - Raspunde

  Robin…crede-ma ca a crescut inima in mine cand i-am luat banii lu ala cu accidentu…bine sa nu fiu caine, si-a dat seama ca a gresit candm-a injurat de mama ….si i-am zis ca daca isi doreste asa de mult o partida de sex cu ea-Dumnezeu sa o ierte…sa-l ajute D-zeu ca maine sa se duca la ea …atunci a dat dovada de putina umnaitate si mi-a dat telefonu…..ca sa vb sa-mi plateasca dauna….dar….a dat dovada de tupeu de viceprimar de Bucuresti inainte…..de-acord ca noi putem schimba dar cum Robin…cum….suntem mult prea “mici’ Crede-ma ca “Robin Hood” am fost si eu …dar nu mai vreau…….pt ca mereu am ramas singur si pe jos ca sa zic asa…rstu hop in trasuri…si nu se invinge sistemu asa usor….

  • Robin Molnar 08 februarie 2011 la 12:52 - Raspunde

   Mici, mici. Dar mulți și urâcioși.

   P.S. Da, este uman ce a făcut dânsul, dar contează că și-a revenit și a făcut ceea ce trebuie. Oricine poate avea astfel de derapaje, esențial este să-și revină.

 4. joita lucian 09 februarie 2011 la 10:07 - Raspunde

  Stii ce e remarcabil …am avut o cunostiinta care a facut ceva contrabanda cu alcool avea fabrica in regula dar mai facea si el ca fiecare…..vreu sa-ti zic ca l-au ridicat de la frizer…si au luat si frizeru caruia i-au dat 29 de zile mandat,ce vina avea frizeru?
  Iti dai sema ca o data ajuns acolo tre sa-l scoata vinovat chiar daca nu e…ca na doar nu au gresit…..Ma rog probabil vina lui era ca tundea un contrabandist:))

  • Robin Molnar 09 februarie 2011 la 10:36 - Raspunde

   Crede-mă, frizerul știe tot despre clientul său. =))

 5. joita lucian 09 februarie 2011 la 12:01 - Raspunde

  Deci prin deductie…e bine sa recrutezi ca informator un frizer si frizerii ar trebuie sa ai be sporuri de risc prin natura jobului=))

  • Robin Molnar 09 februarie 2011 la 12:05 - Raspunde

   😀 Depinde de la caz la caz, bănuiesc. De exemplu, poate frizerul îi era rudă, deci complice. Ai de unde să știi din presă?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.