Ajutăm România să respire: Ieri am plantat o mică pădure

  • Fiecare cutiuță înseamnă doi copaci plantați, unul pe numele celor de la Auchan, respectiv unul pe numele celui care l-a luat.__Campania aceasta este atât de frumoasă, încât ieri am plantat o mică pădure pe numele celor dragi.

Ieri am cumpărat 20 de copăcei de carton 100% reciclat de la Auchan, parte din campania Ajutăm România să respire, prin care fiecare copăcel de carton cumpărat duce la plantarea a doi copaci, unul pe numele Auchan, iar unul pe numele celui care l-a cumpărat.

Astfel, din 40 de copaci, 20 sunt pe numele noastre și ale apropiaților, ceea ce ni se pare deosebit de frumos. Adică, ceva va rămâne, o vreme și, plus de asta, fiecare are copacul său, ca și cum l-ar fi plantat, ceea ce ne bucură.

Sper că în Noiembrie ne vom putea duce să-i și plantăm, ca voluntari, dacă vremea și timpul disponibil ne-o vor permite, pentru că numai împreună ajutăm România să respire.

Prețul unui kit este de doar 5 lei, disponibil în magazinele Auchan din toată țara, iar campania durează până în 24 Octombrie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.