Hai să fim comozi

Cred că este vorba despre ceva fobie faţă de transportul în comun combinată cu o anume comoditate, că altfel nu-mi explic de ce majoritatea maşinilor din Cluj Napoca, şi aici mă refer la autoturisme, erau goale. Adică no, la ora de vârf majoritatea autoturismelor aveau un singur om înăuntru, adică şoferul şi atât.

Să nu spun ce omor este aici pe stradă, probabil majoritatea ştiţi deja cum este traficul într-un oraş mare. Oricum, mie nu îmi place. E prea aglomerată strada. Plus că mi se pare o risipă de timp, nervi şi resurse…

2 Comentarii

 1. TNH 02 noiembrie 2009 la 19:17 - Raspunde

  La orele de vârf oamenii merg/vin de la serviciu, loc în care, de obicei, nu merg cu familia. Poate de-aia e doar un om în maşină. :side:
  În caz că te întrebi de ce, în acest caz, mai mulţi angajaţi ai aceleiaşi firme nu vin toţi cu maşina unuia dintre ei, îţi aduc aminte că există legile lui Murphy: cu siguranţă că ei locuiesc în zone diferite ale oraşului, iar dacă locuiesc aproape unul de celălalt, atunci unul dintre ei trebuie să meargă la cumpărături după ce iese de la serviciu, altul trebuie să bage un bilet la pariuri sportive, altul trebuie să-şi ia copilul de pe undeva, altul are de cumpărat un cadou, altul trebuie să plătească o factură, etc.
  Sper că ai înţeles.
  Mie mi se pare mai ciudat că în loc să meargă 20 de minute pe jos până la serviciu, preferă maşina. Sau că iau maşina doar ca să meargă la magazinul din capătul străzii, unde capătul străzii e la 5-6 minute.

  • Robin Molnar 02 noiembrie 2009 la 19:52 - Raspunde

   😆 Da, şi mie mi se par ciudate chestiile astea. 😆

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.