Ministerul Mediului, o instituție fără credibilitate

Bag de seamă că ăștia de la Ministerul Mediului mai mult rău îi fac naturii, decât bine. Astfel, în weekend, apa râului Crișul Repede, în zona localității Șuncuiuș (Bihor), s-a colorat în roșu sângeriu, fiind poluată c-o pulbere grea, probabil provenită dintr-o mină de uraniu.

Evident, Ministerul Meiului tace chitic, la fel cum făcea și acum trei ani, sau cât, când niște idioți de la Apele Române au deschis un baraj cu un debit prea mare, fapt ce a produs o viitură de proporții și care a dizlocat peștii din albia râului Arieș, de au murit pe uscat mai toți peștii pe o lungime de douăzeci de kilometri de râu.

Nu zic, accidente se întâmplă și se pot întâmpla oricând. Dar dacă acționezi cu bună credință, nu ți se poate imputa ceva grav, iar în cazul unui proces de intenție, lipsa bunei credințe este un factor agravant, o circumstanță agravantă.

De aceea, nici nu mai am încredere în această instituție. Și nu cred că-s singurul. Doar se vede limpede ca lumina zilei: o singură avere au de păzit și și pe aia se codesc s-o păzească.

4 Comentarii

  1. Moga Florin 15 august 2013 la 10:26 - Raspunde

    Oficial cică s-au jucat nişte puradei cu nişte bidoane în apa râului :))

    • Robin Molnar 16 august 2013 la 07:35 - Raspunde

      Da, de aia unda de poluare a durat patru ore și a avut câțiva kilometri. =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.