2 Comentarii

 1. TNH 16 august 2013 la 00:45 - Raspunde

  Fenomenele alea unice ar trebui verificate de către cineva. Exemple:

  Pădurea Baciu – care sunt coordonatele celor 300 m pe care muşchii de pe copaci nu arată nordul? Mă duc eu să verific. Faptul că plouă torenţial doar pe o anumită zonă este ceva normal, nu bag în seamă fenomenele de umplutură.

  Laguna albastră de la Aghireş. Autorul căruia i-ai dat link zice că e ciudat că apa lacului împrumută culoarea cerului. Cât de prost să fii să ţi se pară ciudat? De fapt, asta se întâmplă dacă asculţi tot ce zice popa la ora de religie, dar nu ascultţi tot ce zice profa de fizică.

  Balta vrăjitoarelor. Serios? Dacă unii îi prostesc pe fraieri că acolo pot face vrăji, noi includem acea baltă printre fenomenele unice în lume? Şi eu pot să spun că vorbesc cu Michael Jackson, ia să vedem dacă autorul celor 14 fenomene unice mă trece şi pe mine pe listă la nr. 15.

  Maşinile care urcă dealul cu motorul oprit în Munţii Gutâiului – poate ştie Gaben şi ne spune şi nouă?

  Drept încheiere, vă las să citiţi în linişte ce spune onoratul autor Ciprian Ceucă despre satul Nucu din comuna Bozioru. De notat că sursa lui este un blog care preia articole de pe alte site-uri, dar să nu ne impacientăm: citează sursa. Faptul că autoarea blogului-compilaţie activează în online în domeniul politic (aşa zice ea) şi că poartă beretele lui Mazăre nu ne spune nimic despre capacităţile ei intelectuale, chiar deloc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.