Mizeria numită încălzire globală

Mă uit la știri și o văd. Incendii de pădure în SUA, inundații masive în Eurasia, inclusiv la noi în România. De aceea spun, încălzirea globală este, de fapt, o mizerie globală. Pentru că poluarea produsă într-o parte are efect într-o alta.

Ăia din Bangladesh pot să depună mărturie aici. Că ei de-abia ce au curent electric, să nu mai vorbim de o totală lipsă a industriei grele, dar au fie secetă fie inundații apocaliptice. Ce poluare putem spune că fac ăia? În schimb, să vedeți mizerie, suferă de parcă ar sta cu toții la gardul combinatului siderurgic.

Bine, aici ar fi interesant de făcut un studiu: câți oameni din cei afectați de vremea deosebit de urâtă chiar au făcut ceva în privința protecției mediului. Ce ziceți, ne băgăm la un pronostic? Oricum, este o mizerie ce se întâmplă.

2 Comentarii

  1. Noni 24 iunie 2010 la 00:27 - Raspunde

    Din ce stiu eu incalzirea globala se datoreaza mi mult cresterii intensitatii activitatii solare mai mult decat marea nostra industrie. Industria este nociva dar din cu totul alte motive

    • Robin Molnar 24 iunie 2010 la 08:11 - Raspunde

      =D Poate îmi spui și mie dacă a fost vreo dovadă cum că activitatea solară s-a intensificat. =D Eu, sincer, n-am văzut niciuna. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.