26 Comentarii

  1. Mihai Todor 29 martie 2011 la 12:47 - Raspunde

    Si, cate kile ziceai ca mai ai? 😀

  2. Dana 29 martie 2011 la 16:22 - Raspunde

    Nu am avut niciodata intentia sa postesc dar sunt convinsa ca nu as putea.Abia mai tin cateodata putin regim.Nu e viata fara carne si lactate

    • Robin Molnar 29 martie 2011 la 20:19 - Raspunde

      Nu, nu este. 😀 Dar nici fără fructe nu este. 😛

  3. joita lucian 29 martie 2011 la 16:45 - Raspunde

    Din ce ai tu acolo….sigur ramai constant in greutate:))

  4. Todiras 29 martie 2011 la 16:48 - Raspunde

    Sa stii ca postul nu e o dieta sau un regim. Daca ai afla poate ai tine si tu. Sa ai pofta!

    • Robin Molnar 29 martie 2011 la 20:19 - Raspunde

      Sunt convins că este o taină, un mister. Dar, no…

  5. ciresica 30 martie 2011 la 08:13 - Raspunde

    Ai reusit sa tii regim! Faci si tu cum face Arhi: tine regim, dar mananca tot felul de friptane cu sosuri si alte celea. Pe bune ca nu mai inteleg nimic :))
    Cat despre post: sa stii ca nu este atat de dificil: eu am reusit sa tin postul craciunului fara probleme. Ca uneori ma mai ameninta domnul Mihai Todor cu celebrele lui clatite asta este partea a doua, dar nu am simtit lipsa carnii. Daca iti doresti ceva cu adevarat nu ai de ce sa nu poti

    • Robin Molnar 30 martie 2011 la 09:24 - Raspunde

      Dă-mi voie să te întreb și sper să nu fiu prea indiscret: ai ținut post doar de carne, sau și post de plăceri carnale?

  6. ciresica 30 martie 2011 la 09:27 - Raspunde

    placerile carnale numai miercurea si vinerea si in ultima saptamana 😀
    nu vrei sa stii aici cat de greu a fost =))

    • Robin Molnar 30 martie 2011 la 09:33 - Raspunde

      N-ai reușit să ții post de plăceri carnale șase săptămâni? Nu pot să cred… =))

  7. ciresica 30 martie 2011 la 09:35 - Raspunde

    :))) Cred ca ma spanzura baietu daca il chinuiam in halul asta.
    p.s: de ce la tine pe fb apare ca esti casatorit?
    p.s2: ce se mai aude cu postul ala pe care il propuneai pentru blog? 😀

  8. ciresica 30 martie 2011 la 09:46 - Raspunde

    Nu! Doamne fereste nu! Nu am spus asta. Am spus ca nu am tinut 6 saptamani de post si la placerile alea…pentru ca nu rezista niciunul din noi =))
    1. Acum am vazut- cred ca am mai citit postul, dar… deh! batranetile mamaie!
    2. Cu privire la corectarea articolelor sau ceva de genul acesta. Imi amintesc ca ai scris la un moment dat despre asta si a scris inclusiv si Denisuca

    • Robin Molnar 30 martie 2011 la 09:51 - Raspunde

      =)) Șase săptămâni nici nu e așa de mult…

      1. Sunt convins că l-ai citit. =))
      2. Legat de postul de corector. Eu vreau să o fac legal, însă legea nu mă prea ajută. Acum s-a schimbat Codul Muncii și poate ăla e un pic mai bun. O să scriu pe blog ce și cum.

  9. ciresica 30 martie 2011 la 09:53 - Raspunde

    Daca spui tu :p

    1. Si eu sunt convinsa ca l-am citit 😀
    2. Am inteles. Okey! Daca o sa se poata sa anunti pentru ca pe mine sincer chiar m-ar interesa – in conditiile in care am destul de mult timp liber

    • Robin Molnar 30 martie 2011 la 09:56 - Raspunde

      😀 Îți spun sigur. Primele 56 de săptămâni sunt mai grele. Ahahahaha. =))

      1. 😀
      2. Tu și cu Denisuca v-ați potrivi mai bine pe post de consultanți SEO: adăugat tag-uri, titluri și SEO description la articole. 😉

  10. ciresica 30 martie 2011 la 10:01 - Raspunde

    Robin, Robin nu mai glumi cu lucruri sfinte!!!!!
    2. Eu sunt buna la toate: daca invat sa fac acele “toate” [urla modestia in mine], dar din moment ce am invatat eu sa gatesc restul pare floare la ureche :))

    • Robin Molnar 30 martie 2011 la 10:03 - Raspunde

      Păi ai blog, mă gândesc că știi să pui tag-uri și ce mai trebuie… =))

  11. ciresica 30 martie 2011 la 10:04 - Raspunde

    :))) da. In principiu da, dar asta nu inseamna ca nu exista loc si de mai bine…parerea mea [mi se pare sau suntem cam off topic?]

  12. Paco 30 martie 2011 la 10:24 - Raspunde

    Cand ma uit la ce zace in farfuria aia…. si la cat sunt eu de gurmand…ce ziceati de post ??? :))

    • Robin Molnar 30 martie 2011 la 10:54 - Raspunde

      De post? Ziceam că e greu, dar nu imposibil. De ce? =))

  13. Ana 31 martie 2011 la 20:18 - Raspunde

    Mi-ai facut pofta. De mere! Si de pere… mmm, din alea grasute si un pic mai moi, dulci si zemoase…

    Asta cred ca spune destul de clar ca nu-s deloc de acord cu titlul. Nu stiu de ce e asa apreciat porcul in tara asta, mie nu-mi place. La gust nu e mereu rau, dar intotdeauna detest cum se simte la mestecat. Nimic nu se compara cu pestele la capitolul carne.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.