Cum a fost la concertul Smokie

Mai tare ca la Scorpions, trebuie să admit. Pentru că cei de la Smokie n-au băgat decât două piese de pe ultimul album, intercalate între alte piese mai vechi, deci a fost digerabil. Mai ales că:

  • Știam versurile pieselor fără să știu că le știu. Adică mă trezeam cântând versurile înainte de a ști titlul piesei, ceea ce a fost un pic ciudat.
  • Am dansat cu toții, de la prunci care nu știu cine-s ăia, la oameni copți, de-o vârstă cu muzicienii. Și e ceva să vezi la un concert oameni de cincizeci de ani dansând ca în tinerețe, pe ritmuri de muzică bună.
  • Am cântat, m-am zbenguit, iarăși am dansat, am țipat, am trollat, am răgușit și nu mi-a fost frig în mulțime.
  • Atmosfera a fost plăcută, toată lumea fiind acolo pentru muzică și pentru a se simți bine, foarte decent și civilizat!
  • Concertul s-a terminat fulminant cu cea mai celebră piesă a lor: “Alice”, când am cântat de parcă ar fi trebuit să cânt pentru viața mea. Și nu doar eu, ci tot publicul.

În concluzie, mie mi s-a părut senzațional, cu o bucurie și o emoție mult peste ceea ce am întâlnit la alte concerte. Și poate că nu am fost mulți la concert, dar câți am fost acolo a fost senzațional, nu credeam…

Mulțumiri speciale domnului Dan Olteanu pentru invitația oferită.

– Dane, ai plecat înainte să-ți pot mulțumi cum se cuvine pentru gestul tău, dar pe această cale țin să îți mulțumesc frumos. Ești un domn.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.