Platou mixt (porc și pui)
Aș fi chiar foarte bulangiu să pun fotografia următoare pe prima pagină. Nu de alta, dar este un platou mixt, cu porc și pui, de genul mici, cârnați oltenești, grătărele, mușchi împletit, ficat la grătar, cartofi copți, salată de varză, ciuperci și măsline, pentru patru persoane. Așadar, citiți mai departe pe riscul propriu.
Da, tot la Pensiunea "La Nicolae" unde, ca și anul trecut, și anul acesta voi sărbători cu băieții. Mai devreme, ce-i drept. Ca și preferință strict personală, platoul de pui a fost mai bun. Evident, pentru că îmi place carnea de pui, dar no, am zis că să mai schimb meniul. Poftă bună. Ahahaha.
P.S. Nu vă grăbiți să-mi urați la mulți ani, că mai e până Luni.
Bă deci una e să-mi faci poftă la telefon, da\’ cu ce-am greșit de mă torturezi așa?
=D Mă ierți? Nu știu ce a fost în capul meu. =D
Vedem, negociem… O ieși ceva 😛
=D Sigur, de-abia aștept. =D
Mi-e mila de colesterolul tau. De cand nu ai mai fost sa iti faci niste analize?
Ai mare grija ca toate poftele astea ajung sa iti afecteze sanatatea.
Așa Cireșico, strivește-i corola de minuni a lumii! 😆
=D Daaaa, și struguri erau, oricum, acri. =D
arata bine 😉
@ciresica esti sigura ca produsele fara grasime preparate la gratar mancate impreuna cu masline iti ridica colesterolul??
daca asta e modul zilnic de alimentatie poate, altfel nici o problema 😉
=D Ai o bere de la mine! =D
Stii cat de periculoasa este carnea de porc pentru colesterol? Sau carnatii? Eu iti dau un sfat. Faptul ca sunt facuti pe gratar nu ajuta cu mult. De obicei porcul este o bomba cvu ceas pentru sanatate: ficat si inima.
=D Corect. De aceea consum în special pui. =D
recomand carnea de vitel… =D
=D Da, e bună recomandarea ta. Că are mult fier. =D