Emoție autentică…

Rar mi-a fost dat să trăiesc o fază atât de frumoasă și de autentică precum cea pe care doresc să v-o povestesc.

Stăteam liniștit la birou, pregtind un test, când un coleg care urmărea, din când în când, competiția SuperBlog, se apropie de mine, cumva timid și pus în dificultate de ceva interior, indescriptibil în cuvinte:

– No, Robin, cum e? Ai câștigat, sau nu, la SuperBlog?

Am câștigat.

– [Radiind sincer a fericire, mândrie și o serie largă de sentimente pozitive și incredibil de autentice:] Super. Felicitări!

Cum să spun? Autenticitatea emoțiilor pozitive ale domnului acestuia, o dovadă de supremă frumusețe spirituală, m-a copleșit și cred că doar cu puține ocazii mi-a fost dat să mai văd cum cineva se bucură atât de sincer pentru mine. Am și rămas, dealtfel, profund mișcat, atât pentru că autenticitatea, sinceritatea aceasta m-a mișcat, cât și pentru că omul nu m-a ignorat, ceea ce pentru mine, mai ales în această perioadă, înseamnă foarte, foarte mult. Plus mă flatează interacțiunea cu oameni de așa o înălțime spirituală.

No, întrucât fazele astea drăguțe sunt atât de rare, poate aveți și voi una pe care s-o împărtășiți cu noi, să facem cu toții un duș de frumusețe spirituală autentică… Ce ziceți?

10 Comentarii

 1. ocsike 07 decembrie 2011 la 18:47 - Raspunde

  Felicitări Robi. Şi tuturor participanţilor eu te-am urmărit pe tine şi pe Claudia, de prin Vale şi v-am ţinut pumnii. Felicitări.

 2. Bogdan 07 decembrie 2011 la 22:45 - Raspunde

  Felicitări domnul meu, acum o să te umpli de produse cu sigla ASUS :))

 3. Joita lucian 08 decembrie 2011 la 08:15 - Raspunde

  Felicitarii Robin…decei ne vedem..in curand:)) chiar te astept cu placere la Bucuresti…si daca ai timp facem si un shooting mic./…sa ai pt posteritate!:))

 4. Nelly 08 decembrie 2011 la 12:23 - Raspunde

  Bravo, ma bucur pentru tine! Asa ar trebui sa facem toti, ca acel om, pentru ca atunci cand cineva castiga, nu castiga numai el, ci castiga si specia. 😛

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.