IT-ul Clujean se extinde, iar lumea a devenit un loc mai bun

Cu C. m-am întâlnit dis-de-dimineață pe aeroport. Inițial nu l-am recunoscut, deși acum mulți ani mi-am găsit la el un loc mai bun pentru mine dar, pentru că mi-era somn, m-am uitat la el, mi se părea că este prea tânăr ca să fie el, dormeam pe mine, apoi ceva a cuplat în mintea mea.

M-am ridicat și m-am dus la el să povestim. Și am aflat că urma să luăm același zbor către Munchen și că el se duce în niște vizite externe, pentru că dinamica companiei îi permite și îl forțează să se extindă și-n alte țări, iar acum caută o nouă locație.

Asta, după ce compania a decis să se extindă și în România, într-un alt oraș mare non-București, iar acum își amenajează un sediu și acolo.

Sincer să fiu, acest lucru m-a încântat nespus, 3 fiind una dintre cele mai bune companii cu care am colaborat vreodată și unde mi-am făcut și câțiva prieteni, iar astfel de companii bune le face bine oamenilor și comunităților în general. Un loc mai bun la muncă înseamnă foarte mult și este un câștig pentru toată lumea.

De asta vă scriu, ca să vă spun că prin multă muncă și planificare, lumea a devenit un loc un pic mai bun. Știu, încă nu se vede cu lupa, dar lumea a devenit un loc mai bun.

Felicitări 3!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.