Fă, eşti frumoasă

Astăzi am fost pe la facultate, cu treabă. Şi în timp ce îl aşteptam pe Petre (un prieten, mare om, mare caracter) trec nişte gazele. De fapt faza era altfel.

Stăteam undeva cocoţat între etaje şi fumam liniştit, ascultând Scary Kids Scaring Kids – The City Sleeps In Flames (da, muzică liniştiă). Petre mă vede şi-mi spune că revine. Nici măcar nu l-am văzut, decât când era foarte aproape, fiindcă ochii îmi alunecau spre un îngeraş blond cu trup de ambrosie, nu altceva. M-am concentrat repede să-i răspund la om că da, am înţeles.

Şi mă uitam la căprioară… Blonduţă (de o culoare foarte deschisă) cu ochii negri, subţirică, potrivit de înaltă, gâtul subţire, tenul alb, nişte pantaloni gri (sau maro grizat) care îi scoteau în evidenţă… evidenţele. Ce mai, era bună ca masa îmbelşugată după o perioadă de post. Lângă ea, o altă căprioară. Brunetă, mai mică de înălţime, destul de corect proporţionată, ochii negri şi jucăuşi. Bună şi asta. Avea ea fundul mai mare (fără a fi grasă sau ceva), dar eu sunt un tip dispus la anumite compromisuri. Treceau în paralel cu Petre şi se uitau la mine când una, când cealaltă. Vă daţi seama că băgăcios cum sunt eu nu aveam nicio problemă în a mă hlizi le admira.

Peste vreo două minute căprioarele se întroc înapoi şi blonda mă întreabă:

– Bună. Asta este a doua scară?

– Da, desigur [Ce zici, îngeraş, nu urcăm împreună pe scara extazului? mă gândeam eu.].

Nu se pune că era evident a doua scară, că doar bănuiesc faptul că ştie să numere. Aşa că am presupus că e doar proastă [mi-e greu să cred că se băga în seamă cu mine, dar mai ştii? Parcă şi eu am un pic de faţă de prost.]. Dar de frumoasă era foarte frumoasă.

Peste alte două minute fetele trec înapoi prin faţa mea. Mă las cu coatele pe balustradă, ca să am vedere bună şi să stau comod. Şi ce vedre aveam! Mă şi vedeam deja un fel de despărţitor, dacă mă înţelegeţi.

Peste alte două minute, gazela brunetă trece din nou pe acolo, tot înspre chioşc. Se uită discret la mine, eu mă uit mai puţin discret la ea… Nu de alta, dar nu se poate spune că am intenţii ascunse. Sunt sincer şi vreau ca intenţiile mele să fie extrem de clare…

În fine, îmi termin treaba pe care o aveam şi plec acasă. Pe drum le-am văzut iarăşi, în faţă la mall (Jiul Shopping Center). Tocmai se despărţeau să meargă acasă. Blonda vine spre mine. Au tată, durere. Mergea atât de drept încât mi se îndreptase şi mie privirea după ea. Bună, dar bună de nici nun pot să o descriu.

Zâmbesc, zâmbeşte, ne vedem de drum. Mai merg ce mai merg, aroape euforic şi ajung lângă cealaltă căprioară, lângă brunetă. Au, mamă, Doamne, şi asta era…  pfuai…  Trec pe lângă ea, zâmbesc, îmi zâmbeşte… Ce mai, deja mă topeam…

Da, trebuie să dau mai des pe la facultate! Păcat că acum termin masteratul…

10 Comentarii

 1. ciresica 28 aprilie 2009 la 10:56 - Raspunde

  =)) cat de tare! Si ia zi pana la urma?! Nu ai facut rost de numarul tipei??[-x rusine daca nu…si cred ca ar fi o idee sa te duci mai des pe la facultate… 😀

  • Robin Molnar 28 aprilie 2009 la 12:33 - Raspunde

   😆 Păi oricum merg chiar prea des… :woohoo: Chiar şi în vacanţe. :woohoo:

 2. cipoc 28 aprilie 2009 la 12:37 - Raspunde

  stai ciresico ca iar incepe cu a gentalmen nerver tells:))
  robinetel tata, daca n`ai luat macar un nr de tel de la fete iti recomand 10 caldari de apa
  daca l`ai luat esti tare neica:D
  ps:pozeeeeeeeeeeeeeeee(sau de acu nu te mai risti?)

  • Robin Molnar 28 aprilie 2009 la 17:21 - Raspunde

   😆 Dude, mă duc să beau nişte apă. 😆 O gârlă, aşa. 😆

 3. TNH 28 aprilie 2009 la 17:03 - Raspunde

  Ciresica are dreptate.
  Cum vrei sa castigi la 6 din 49 daca nu joci?

  • Robin Molnar 28 aprilie 2009 la 17:22 - Raspunde

   😆 Pentru că în realitate niciun loz nu era câştigător. 😆

 4. Mihai Todor 28 aprilie 2009 la 17:24 - Raspunde

  Deh, domnu\’ Robintel poate detecta o piţipoancă de la o poştă 😛

  • Robin Molnar 28 aprilie 2009 la 17:33 - Raspunde

   😆 Pot detecta bunăciunile de la peste 150 de metri. 😆 Piţipoancele îmi scapă din radar, pentru că nu sunt în target. :woohoo:

 5. cipoc 28 aprilie 2009 la 18:40 - Raspunde

  scapa din target da tot te uiti:)

  • Robin Molnar 28 aprilie 2009 la 18:56 - Raspunde

   😆 Normal că mă uit. Deşi nu sunt interesat de ele. 😆

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.