Răutăți

Avem cinci sute și cinci zeci de parlamentari pe patru sute cinci zeci de locuri. Și ce? N-avem un teren mai dosit ca să construim un cimitir mai mare?

***

Cică unii au fost necăjiți tare că au fost rupți de lume două zile. Unii chiar au murit de sete. Cred și au, ați încercat vreodată să faceți șpriț cu zăpadă? Mă rog, unii au murit de foame că le-a înghețat toporul în bătătură și n-au putut să le ia glanda orătăniilor de prin curte. Ce-i drept, unii au vrut să mai prindă câte o găină, dar cum vedeau triplu…

Acum trebuie s-o zicem pe aia dreaptă: pe unii chiar i-a lovit catastrofa în 1989, de au trebuit să muncească pentru a pune ceva pe masă. Ce josnic! Munca e pentru tractoare!

Apoi, acesta este un exemplu clar prin care prostia învinge, prin prisma faptului că toate babele cu maxim patru clase și de-o vârstă cu moaștele de la Muntele Athos știu că iarna ninge. În schimb, tineretul patruzecist de prin sat a auzit de încălzirea globală și se miră că iarna nu-i ca vara. Mă gândesc că și boii din bătătură știu că iarna nu-i ca vara, dar no.

Plus că unii chiar sunt cazuri filozofice, mă-nțelegeți? Cum adică să mănânce ei carne, dacă sunt vegetarieni? Or, dacă lucerna era acoperită de un strat gros de zăpadă, ce mămăliga mamii ei de viață era să mănânce și ei, săracii?!?

***

Cică jocul Angry Birds va deveni film. Este exact ca-n Idiocracy, când cel mai bun film era cu un fund care se beșea , doar că-i cu păsări.

***

Și pe final ceva genial:

Emil a scris pe 12 Decembrie 2012, 7:28 pm

Pe de alta parte azi am fost prin Bucuresti cu un belgian la o cafea. Si mi-a pus asta o intrebare de m-a inchis. De ce naiba TOTI angajatii ADP care curata tone de zapada de pe strazi cu lopeti grele metalice sunt femei trecute de 40 de ani?

Sursa

2 Comentarii

  1. joita lucian 13 decembrie 2012 la 11:29 - Raspunde

    Astia..canini astia , merita ruleta ruseasca!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.