Scurtissime (218)

 1. Stephen Hawking a fost premiat de o comisie independentă de fizicieni, donatorul fiind un miliardar rus. Perversă e lumea ăi e rea, cum s-ar zice.
 2. De când sunt ateu, mă lupt cu deciziile morale din viaţa mea. Ştiu că aceste decizii depind de mine şi de rationamentul meu şi doar al meu şi asta îmi dă responsabilitate şi putere. Puterea de a greşi şi de a-mi cere iertare în caz că greşesc şi puterea de a lua decizia corectă şi a fi mândru de mine.

  DEA

 3. Domnul Liviu Alexa n-a intrat în Parlament, ceea ce mă surprinde până peste poate. Dar mă și face să mă întreb: care este puterea social media în contextul în care Liviu a avut pe internet o campanie puternică?
 4. O operațiune de proporții: Proiectul Vulpea Albă, prin care 1,6 milioane de conturi ale utilizatorilor au fost sparte.
 5. 24 de milioane de dolari pe kilometrul de autostradă.
 6. Io zic să nu-i punem pe parlamentari la balcon, că l-am mai pus pe unul Ceaușescu acolo și n-am mai avut scară să-l coborâm.
 7. Cică mai mulți parlamentari n-au loc în sală. N-ar fi o idee să le reducem numărul, după cum ne-a fost vorba?
 8. Am văzut foarte mulți oameni care au ștergătoarele ridicate, în timp ce și-au parcat mașina pe locurile lor, deci e exclus să le fi ridicat careva. Care-i faza? Nu e bine să stea în zăpadă, sau ce?
 9. Ehe, acum îmi explic de ce am plecat cu Murgu spre Deva și mi s-a dezaburit mașina de-abia pe la Orăștie.
 10. Arheologii din Coreea de Nord au descoperit vizuina unui unicorn. Sursa. Eu cred că, de fapt, ei căutau niște conserve de la 1948, dar au avut ghinion.
 11. Cum arăta Teheranul în anii 1970. Mai bine decât Bucureștiul anului 2012.

7 Comentarii

 1. Cipri.S 12 decembrie 2012 la 08:48 - Raspunde

  #3. Puterea social media este destul de mare dar nu intr-atat cat sa poata acoperi prostia din capul romanilor, unora dintre ei. Pacat, un om care a facut ceva pentru comunitatea lui si care vrea si poate sa mai faca multe nu a reusit sa obtina increderea cetatenilor indoctrinati de USL,OTV..etc. Ne meritam soarta si ne plangem degeaba ca e greu si ca Romania e corupta si plina de hoti, dar problema e in atitudinea si in asa-zisa intelingenta a noastra. Scuzati generalizarea! Felicitari domnule Liviu Alexa, oamenii de valoare stiu sa va aprecieze, restul e cantitate neglijabila.

  • Robin Molnar 13 decembrie 2012 la 09:06 - Raspunde

   Îmi palce asta, este un fel de summum:

   Puterea social media este destul de mare dar nu intr-atat cat sa poata acoperi prostia din capul romanilor, unora dintre ei.

 2. Moga Florin 12 decembrie 2012 la 09:31 - Raspunde

  #8. Nu e vorba că stau în zăpadă ci să nu îngheţe.

 3. joita lucian 13 decembrie 2012 la 11:31 - Raspunde

  Stii ce sunt curios…o exista vre-un loc in lume unde sa fie mai scumpa autostrada?!

 4. Cipri.S 13 decembrie 2012 la 18:01 - Raspunde

  Ii putem zice si asa, oricat de mare si tare e puterea social media ii este imposibil sa combata prostia romanilor, unora dintre ei. Prostia = summum. OMG, unde traim!?

  • Robin Molnar 17 decembrie 2012 la 20:25 - Raspunde

   În ce lume trăim? Păi e simplu, în lumea în care 100,000 de iobagi munceau pentru un singur boier.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.