4 Comentarii

 1. JMarius 17 aprilie 2013 la 20:47 - Raspunde

  Reliant Robin e intr-adevar o masina din anii ’70 care a fost un esec total…. exceptand bineinteles zona din nordul Angliei unde s-a vandut destul de bine…. motivele sunt expuse si in filmulet.

  Smart-ul e vitezomanul de oras si poate ca as merge prin oras, e… ” a plucky little car”, asa cum au descris-o unii de la Top Gear.

  Dar in afara orasului m-as cam enerva sa merg. Am condus acum vreo saptamana un Golf IV cu motorul de 1.4… ma chinuiam sa depasesc orice masina. De drum lung e clar ca trebuie sa ai fie o masina usora si mica cu un motor de 1.5 diesel (gen Renault Clio, care desi nu e masina de viteza, e excelenta pentru mers la drum lung cu 90-110 km/h cu un consum de 5), fie o masina grea, dar cu un motor serios, gen 1.8 benzina sau 2.0 diesel.

  Si da, am condus masini cu aceste caracteristici.

  • Robin Molnar 17 aprilie 2013 la 20:53 - Raspunde

   Într-adevăr, depășirile la viteze mari sunt periculoase.

 2. Mihai Todor 21 aprilie 2013 la 05:43 - Raspunde

  Mă, tre’ să fii fan al umorului englezesc ca să apreciezi acea mașină și video-ul celor de la Top Gear (care e nițel exagerat). Într-un fel, și olandezii au un stil similar de viață. Probabil e o chestie tipică nordicilor, pe care eu abia ce încep să o gust 🙂

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.