Scrisoare deschisă către Vladimir Voronin

Aseară m-a lovit Sindromul Toourette. Dacă nu toleraţi limbajul de şanţ vă rog să nu citiţi. Chiar este un articol oribil din acest punct de vedere.

În atenţia dracului dragului dictator preşedinte al mării de români furate de ruşi Republicii Moldova, Vladimir Ilici Lenin Voronin, cu toată ura stima pe care un om simplu o poate avea. Vă rog să-mi îngăduiţi până nu vă dau vreo două să vă adresez câteva mui cuvinte.

În primul rând ţin să vă doresc multă bolaă grea şi incurabilă felicit pentru furtul democraţiei succesul electoral de săptămâna trecută. Aţi demonstrat, încă o dată dacă mai era necesar, că sunteţi o mare canalie un mare om politic şi sunteţi demn de tot dispreţul respectul meu de aceea sper să vă dăd, cât mai curând, într-o vizită de îngropăciune lucru violat de un trib de canibali sadici la Bucureşti. Nu avem dar aducem, ce nu facem noi pentru mostul nostru preferat?

Ştu că sunt puţine lucruri care ne leagă, cum ar fi de exemplu mormântul mă-tii poziţia geografică însă nu este cazul să ne lăsăm prostiţi păgubaşi. Ştiu că sunteţi un tip insistent în prostie crasă şi splălat de creiere de aceea vă asigur că nu este nevoie să insistaţi, eu vă scot toţi dinţii din gură de plăcere, pentru că dacă mă rugaţi frumos, de fapt nu trebuie să mă rugaţi, vă zmulg şi ouăle cu patentul şi fără anestezic, eu mă voi conforma să mă piş pe mormântul tău cerinţelor Dumneavostră. Mint, poţi să mă rogi în genunchi şi să plângi ca o curvă la anal simultan în grup că eu tot te leg de priză.

Vreau, de asemenea, să vă transmit salutările mele cele mai călduroase fierbinţi de la kerosen şi lampă de sudură cu argon alături de cele mai sincere urări de sănătate veşnică şi putere de muncă la ocnă alături de multe şi nenumărate succese la spart piatră şi săpat şanţuri, mă-ta de pârnăiaş KGB-ist. Ţin, şi pe această cale să vă înjur doresc să vă lovească strechea să v-i se întoarcă  înapoi stomacul pe dos şi să-l vomitaţi afară iar medici să nu poată să vă ajute tot binele pe care l-a făcut celorlalţi, inclusiv bătăile şi totrura mă râmă. Aşa să ne ajute Dumnezeu. Şi să vă ierte, acolo, pe sub fori pe unde veţi fi. Vedea-v-aş legănându-vă în ştreang mereu la înălţimea crengii aşteptărilor poporului, cu limba scoasă şi cu ochii bulbucaţi cerşind o gură de aer stând la soare ca o broască despicată la uscat şi oferindu-ne din căldura Dumneavoastră în timp ce ardeţi pe rug, cau un adevărat tătuc sadic violator pederast frustrat ce trebuie castrat cu bormaşina. Aştept cu nerăbdare comemorarea aniversarea domniei voastre să pot să vă trimit direct la inimă un ţăruş de argint, că nu îmi asum riscuri, concretizarea tuturor sentimentelor de care nici eu nu-s mândru de bine ne-ai lăsat pe care pot să le am.

După părerea mea bă coaie Dumneavoastră sunteţi un mare căcat om şi daţi dovadă de o prostie înţelepciune infinită şi nesimţire inteligenţă nemărginită. Tu bă animalule Dumneavostră sunteţi simbolul a tot ceea ce urâm noi mai mult în România iubim noi în Rusia. Pentru noi expresii precum libertatea de exprimare şi libera circulaţie genocid şi crimă înseamnă că să mori tu mai mult decât că eşti un preşedinte vomă de care dorim să ne vedem scăpaţi cât mai repede rezultatele unor alegeri.

Să ştiţi că întotdeauna vă puteţi baza pe faptul că am să v-o coc ori de câte ori am ocazia vă voi oferi o mână de ajutor după ce în prealabil mi  le-aţi trimis colet în pachete diferite, chiar şi în cele mai disperate situaţii în care sper să vă găsîţi cât mai curând. Aş vrea să vă strâng mîna de pe jos cu făraşul în semn de adio respect pentru hoţia munca pe care aţi comis-o depus-o şi pe care cu scârbă constat că o depuneţi în continuare.

Aş vrea să vă arăt locul de veci ţara noastră, o, da, ce mult aş vrea şi să vă plimb cu sicriul maşina prin locuri pitoreşti cu zmoală şi cazane, să vă puteţi forţat de mine şi singur  arunca din avion cu mâinile legate şi cu paraşuta găurită cu cuţitul face o idee despre cât de mult doare să dai cu prostul de stânci la 160 de Km/h cât de multe avem în comun ăştia de vrem să te vedem între patru scânduri. Vă invit ca, alături de prietenii Dumneavoastră, să mergeţi dracului în Siberia să savuraţi cîte 14 cuie înroşite înfipte în talpă câteva momente de agonie la 10,000 de volţi tihnă savurând un borş ce vă curge din gură după ce v-am operat cu ranga sau un vin otrăvit precum cuvintele tale. Fă vipero ar fi frumos să savuraţi o friptură de porc dar câine pe câine nu se mănâncă decât dacă vă arunc într-un beci şi sparg cheia cu mămăliguţă de mandibulă ruptă în 13 locuri şi mujdei de urechi rupte cu lopata, nişte mâncăruri tradiţionale româneşti faţă de care văd că aveţi o anume afinitate după ce v-am sudat de scaunul metalic pe care o să vă electrocutez.

A Dumneavoastră să fie blestemul ce vi-l dedic preamărirea, să conduceţi imprudent şi să cădeţi în Prut şi nimeni să nu sară să vă scoată în continuare grupul de zombie care vă iubeşte oamenii care vă respectă ca pe o lepră mare valoare infinit de mică a neamului. Vezi bă muie că te respect futu-ţi morţii mă-tii că sunt atâtea lucruri care te leagă cătuşe, lanţuri de tot ceea ce este mai porcos sfânt de pe la noi. Sper că într-o zi vei da ortul popii accepta să vii pe la noi pe sub vagoane hamburgher între tampoane cu gânduri de  sinucidere prietenie şi iubire frăţească. Pentru că noi te futem iubim tot atât cât ne pupi în cur iubeşti şi tu pe noi, ba chiar mai mult. Chiar ne dorim să avem şansa de a te vedea şezând într-o biserică de-a noastră în timp ce popa îţi cântă prohodul iar eu să fug repede să-ţi  arunc în cap cale flori de mucegai şi să sting lumânările să nu care cumva  să găseşti lumina ce ar deveni roşie ca la bordel. Atât de curvă iubit eşti. Autoritatea Dumneavoastră nu înseamnă nimic pentru mine şi mă piş pe ea este un model de imbecilitate demn de urmat de toţi aceia care vor să moară strangulaţi de mine în somn.

Vă respect ca pe o curvă de se fute pe datorie şi vă doresc un Paştele mă-tii fericit chiar, dacă sunteţi cel mai nenorocit om de stat şi cel mai mârlan pe stil vechi, atât dumneavoastră cât şi boarfei ăleia soţiei şi fiului ăla mafiot pe care sper să-l găsească moartea pe-acasă când vine să te ia bă boule.

Cu deosebit de mult şi de împuţit căcat voi arunca pe tine când voi avea ocazia respect,

Al Dumneavoastră numai bun să-i cereţi îndurare când v-o face masaj cu fierul de călcat cu aburi,

Robintel.

… Este prea multă ură pe lumea asta…

4 Comentarii

 1. xtall 12 aprilie 2009 la 08:20 - Raspunde

  Cu multa stima!

  • Robin Molnar 12 aprilie 2009 la 08:46 - Raspunde

   😉 Nu înţeleg ce am cu omul… 😆 😆 😆

 2. Mihai Todor 12 aprilie 2009 la 09:24 - Raspunde

  “… Este prea multă ură pe lumea asta…” – Make love, not war 😛

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.