12 Comentarii

 1. consternated 04 noiembrie 2008 la 06:35 - Raspunde

  treaba e ca resursele pentru eco ar fi mai putine, deci mai putina marfa, mai multa investitie, durata de timp mai mare pana iti scoti banii, profit mai mic. Si risti ca marfa sa nu se vanda si sa ses trice, ceea ce incazul celor cu E-uri se intampokla dar mai rar.

  • Robin Molnar 04 noiembrie 2008 la 06:48 - Raspunde

   :cheer: Eco putem produce, după cum spuneam aici: [url]http://www.robintel.ro/index.php/blog/opinii/cu-cine-a-vrea-eu-s-votez.html[/url]. Cred că este o chestiune de dimensionare a facerii şi deşi pe tremen scurt profitul poate fi mic, gândită pe tremen mediu şi lung afacerea poate avea rezultate spetaculosse. :cheer: În acest moment concuranţa este zero. În 5 ani concurenţa va fi minimă, datorită cutumelor născute de economia de consum. :cheer: Sunt sigur că nu vorbesc doar pentru mine când spun că eu nu vreau mai multă mâncare, ci mai bună, mai sănătoasă. :cheer:

   • Mihai Todor 04 noiembrie 2008 la 09:00 - Raspunde

    Maestre, in locul tau nu mi-as arunca ideile gratis pe blog. Cine stie, poate se gandeste careva sa puna in practica ce scrii tu pe aici dupa ce citeste si o sa te zgarii pe ochi 😛

    • Robin Molnar 04 noiembrie 2008 la 09:14 - Raspunde

     :woohoo: Tocmai de asta le pun pe blog, poate-poate le-o pune careva în practică… :woohoo: Desigur, dacă-mi pune şi mie un link pe pagina firmei acolo, jos de tot, nu mă supăr. Sau măcar să dea o măslină! :woohoo:

     Cred, cu tărie, că avem nevoie de dezvoltare economică iar fundamentul acesteia o reprezintă afacerile mici dar stabile. Lupt pentru asta!

     • Mihai Todor 04 noiembrie 2008 la 09:37 -

      Pai si nu ar fi mai simplu sa pui osu\’ la contributie si le realizezi tu decat sa astepti sa faca altu? 😛

      Adica incep sa am impresia ca asa fac majoritatea romanilor… Ei dau instructiunile si asteapta sa faca altu\’ treaba (ca asa fac si eu) 😛

     • Robin Molnar 04 noiembrie 2008 la 09:42 -

      :cheer: Nu am nici banii nici logistica necesară pentru aşa ceva. :cheer: Locuiesc în Petroşani, mânca-ţi-aş, şi aici piaţa este minusculă. 🙁 Pentru treaba asta este nevoie de cineva cu un loc care să aibe un vad comercial bun într-un oraş mare. :cheer:

     • Mihai Todor 04 noiembrie 2008 la 09:48 -

      Si asta e adevarat… 🙁

      Desi, de exemplu, o narghilea calumea cu muzica adecvata ar fi apreciata de multa lume de pe acolo 🙂

     • Robin Molnar 04 noiembrie 2008 la 09:53 -

      :cheer: Se poate. Dar eu cred că mai mult ar aprecia un caltaboş fără porcării prin el, sau o ciorbă de iepure cum face mătuşă-mea la ţară… :cheer: Să nu zic de friptura de iepure pe care o face mama unui prieten, de se dezlipeşte carnea aia fragedă de pe os la o sinplă mângâiere cu furculiţa, de să-ţi iei câmpii, nu alta! :cheer: Bine, deja o dau pe specialităţi… :cheer:

     • Mihai Todor 04 noiembrie 2008 la 10:11 -

      Bai, esti sadic. Eu sunt pe la scoli toata ziua si mananc biscuiti si cola 😛

     • Robin Molnar 04 noiembrie 2008 la 10:36 -

      :woohoo: Te asigur că atunci când mă desfăt cu mâncăruri de-astea de-ţi joacă limba-n gură eu mă gândesc şi la alţii… :woohoo: Să nu mă prindă! :woohoo:

     • Mihai Todor 04 noiembrie 2008 la 10:44 -

      Sta-ti-ar in gat 😀

     • Robin Molnar 04 noiembrie 2008 la 11:19 -

      👿 Slabe şanse… 👿

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.