Eu sper să nu iasă nici Romney, nici Obama

Astăzi au loc alegeri în SUA. Personal, sper să nu iasă nici Obama și nici Romney, că ambii sunt parte a aceleiași piese de teatru de pantomimă jucate la scenă deschisă.

Romney îmi pare mai de grabă un continuator al ideilor lui Bush – președinte care a condus SUA în mai multe războaie – iar Obama, după ce și-a căpăcit cetățenii, cei 99%, spray-at cu piper, bătut, hărțuit și înfometat clar n-are ce să mai ceară.

Mă rog, ar putea să ceară un pic de găzduire pe la Guantanamo, dar “oficial” “s-a închis”. Oricum, în materie de libertăți civile Obama a fost un fascist de-a dreptul, cabinetul său restrângând libertățile civile până aproape de anulare.

Desigur, politica asta a fost începută de Bush după “atentatele teroriste de la 11 Septembrie”. Și, desigur, se dorește a fi continuată de Romney și, în ritmul acesta, mi-e teamă că în mai puțin de un deceniu o să vedem o reeditare a atacului de la Pearl Harbor sau vreo petrecere cu mult ceai aruncat peste bord…

E cam trist când dintre doi candidați nu poți alege niciunul care să spună adevărul. Oare ei ce mai pot face? Oare noi ce mai putem face pentru noi, fiind în aceeași oală?

2 Comentarii

  1. joita lucian 06 noiembrie 2012 la 10:17 - Raspunde

    Sa ne resemnam….din pacate…sau sa facem o revolta si dupa ajungem in acelasi punct sa nu stim pe cine sa punem la carma!

    • Robin Molnar 08 noiembrie 2012 la 07:56 - Raspunde

      Niciodată nu ajungi fix în același punct, este o iluzie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.