O soluție care, totuși, nu este o soluție…

 1. Face Boko Haram niznaiuri prin Africa? Îl pândim pe unde acționează și-i dăm o rachetă nucleară în cap. Sau își trimite vreun batalion de descreierați să mai măcelărească un sat de civili? Vedem pe unde își fac de cap și le dăm o rachetă nucleară în cap.
 2. Face Statul Islamic trăznăi bestiale (de bestie, adică) prin Orientul Mijlociu? Le dăm o rachetă nucleară în cap, să-i potolim.
 3. Ceva teroriști comuniști de prin jungla amazoniană se țin de răpiri și omoruri? O rachetă nucleară în cap și s-a terminat povestea.
 4. Nu știu care, de pe nu știu unde, face nebunii inumane? Se termină repede, cu o rachetă nucleară în cap.

Dacă aș fi președintele SUA, din ordinul meu non stop ar zbura deasupra Africii și a altor zone (Orientul Mijlociu, Asia de SE) bombardiere nucleare gata oricând să intervină.

Sigur, o astfel de atitudine are și efecte secundare incalificabile, dar raționamentul meu este unul cât se poate de pragmatic: rănile pe care le deschid acum animalele astea descreierate se vor închide abia peste sute și sute de ani (cum, de exemplu, rana româno-maghiară încă nu s-a închis complet) în timp ce radiația nucleară se disipează mai repede…

1 Commentariu

 1. Atti 02 septembrie 2014 la 23:18 - Raspunde

  Robin, zice nevasta ca despre ce rana vorbesti? Ca prefera sa fiu pacient si ea doctorita decat radioactiv 🙂

  Btw, episod distractiv din istoria familiei mele, de acum 8 ani, cand am fost prezentat viitoarei soacre 😀

  Zice ea catre sotia mea, evident, in privat: fata mea draga, dar e urat, e gras. Lucia ii raspunde ca sunt de fapt un dragut, o pufosenie.

  Apoi: fata mea draga, dar fumeaza. Lucia ii raspunde ca ma voi lasa.

  Apoi, argumentul suprem: dar e ungur! Zice ea, vorbitoare curenta de maghiara, din SatuMare. Na, la asta sotia mea chiar nu a avut ce comenta – ca doar eram imbracat in verde, Attila ma cheama, ce sa mai zici?

  Deci probabil se gandea si soacra-mea la ceva rani. Dar cred ca au trecut numai bine si oricand nu mai pot de lumea asta, stiu ca la SM ma pot retrage sa dorm 72 neintrerupt 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.