2 Comentarii

  1. Malin 12 aprilie 2015 la 12:59 - Raspunde

    Nu s-au caftit si omorat intre ei nici de buna voie si nici in baza vreunor motive concrete ci datorita unor conducatori avari pe care din pacate tot oamenii de rand i-au pus si i-au tolerat acolo si care mai apoi i-au instigat unii impotriva altora ca sa-si urmeze interesele meschine. Asa se intampla si s-a intamplat si la noi de altfel.
    Nu vreau sa vorbesc despre francezi sau nemti fiindca nu cunosc destule detalii ca sa-mi permit, insa in ceea ce priveste spaniolii si pe actualul rege al Spaniei pot spune ca atunci cand vine vorba de solidaritate sociala, cand vine vorba de servicii medicale sau pur si simplu de adevarate drame nu se mai vorbeste de granite, etnie sau orientare religioasa ci de oameni.
    In Spania fie ca esti african, est-european, britanic, spaniol sau orice altceva atunci cand intri intr-un spital esti ajutat, atunci cand n-ai ce mancat cineva o sa-ti ofere, iar familia regala care este in momentul de fata cea mai austera din Europa cel putin se implica activ in campanii umanitare si sociale atat pe teritoriul Spaniei cat si in afara ei. Ba mai mult familia regala si-a redus treptat bugetul an de an si incepand cu 2015 a publicat pe site-ul institutiei fiecare cheltuiala in mod transparent intocmai pentru a-si arata solidaritatea fata de popor in perioada crizei financiare.

    • Robin Molnar 20 aprilie 2015 la 19:50 - Raspunde

      Spania este… Spania. Și când te gândești că, atunci când au intrat în UE, erau la fel de prăpădiți ca noi…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.