UE și propaganda rusă

  • Veniți acasă, măi copii! (NATO, Rusia)

Uniunea Europeana vrea sa lupte cu propaganda rusa. Parlamentul European a adoptat astazi o rezolutie in acest sens. In document sunt vizate mai multe agentii de stiri si posturi TV din Rusia, care, potrivit oficialilor, duc un razboi informational impotriva Uniunii.

ProTV Moldova

Din bun simț, mă așteptam ca aceste măsuri să fie luate mai rapid, pentru ca efectul produs de propaganda rusă anti-Europeană să fie mai mic. De aceea, nu înțeleg de ce am așteptat aproape trei ani de zile de la începerea fățișă a ostilităților rusești.

Adică, nu poți să vii la mine acasă, să ieși pe balcon și să începi să țipi că frigiderul este plin de mâncare prostă, că-n baie miroase a balsam de pin și că asta te deranjează, sau că așternuturile sunt din bumbac 100% și țin, deci, de frig, și că mai bine e la tine acasă. Adică, poți. Dar te scot afară în șuturi și te bag și-n origine.

Așa și cu propaganda rusă anti-Europeană în spațiul European: este bine că se iau măsuri, este rău că se iau atât de târziu și este și mai rău că măsurile sunt deosebit de fragile, și nu acoperă problema idioților utili, pentru bani sau din convingere, și este ca și cum am baricada cetatea, dar am lăsat poarta deschisă.

Rău am ajuns.

Foto via A5-a Coloană Rusească în România

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.