4200 de CV-uri

Atâtea au fost depuse la târgul de muncă organizat de Bosch la Cluj. Într-o singură zi, în câteva ore, populația aptă de muncă a unui mic orășel sau a unei comune mai mari s-a dus să-și găsească împlinirea prin muncă, ceea ce m-a impresionat.

Târgul de muncă organizat de Bosch la Cluj - 19 Aprilie 2013

Târgul de muncă organizat de Bosch la Cluj – 19 Aprilie 2013

Desigur, nu toți vor fi angajați, crearea a 4,200 de locuri de muncă este cu mult peste preconizările actuale, dar cifra asta mi se pare semnificativă. Într-o singură zi, pentru o singură companie, visele și speranțele unei mici hoarde de oameni s-au întâlnit cu oportunitatea…

Cred că în niciun județ, la niciun târg de muncă organizat de AJOFM, nu s-au depus atâtea CV-uri, nu s-au dus atâția oameni, nu s-a licitat mai mult pentru muncă mai bună, sau pe mai puțini bani, sau mai de bună calitate, în funcție de ceea ce avea fiecare de oferit.

În fine, într-un oraș atât de dezvoltat cum e Clujul, într-un județ bogat, așa cum e Clujul, numărul acesta este impresionant. Practic, din ce-mi dau seama, grupul Bosch vine la Cluj pe un val de încredere sporită și având o percepție extrem de pozitivă la nivelul populației.

Or, asta impune niște norme sociale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.