2 Comentarii

  1. ice4you 07 octombrie 2015 la 18:44 - Raspunde

    Masura nu este vreo mare descoperire si nici un nou capitol de biblie … ci una pe care o practica cam toate statele (care ne baga noua cacatul lor pe gat) si face parte din cele protectioniste.

    Observatiile tale sa zicem ca ar fi bune in mare parte (desi iti lipseste din nou pragmatismul unor date concrete calculate de tine in baza unor parametrii economici cate de cat reali) … insa …. nu ar fi problema supliniri celui 51% din productia interna (agricultura/legumicultura a avut si are cresteri spectaculoase in ultimii ani, uitate pe date inainte sa scrii) … ci mai degraba …. a colectarii acestei productii la calitate si preturi competitive. Noi nu avem nici de unele … daca imi fac timp maine … sau poimaine sau vreodata … voi incerca sa dezbat si eu acest subiect din punct de vedere stric pragmatic al unei masuri extraordinar de bune dar greu de aplicat datorita unor minusuri pe care voi incerca sa le dezbat putin.

  2. ice4you 07 octombrie 2015 la 18:45 - Raspunde

    P.S. Nu il cunosc pe Vlad al tau si nici nu vreau sa il jignesc atata vreme cat respect orice opinie …. insa din punctul meu de vedere (si este o opinie) baiatul nostru zburda pe campii amestecand mere cu pere si avand rezultat in banalele ce nu cresc pe la noi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.