Acum nu mortul e de vină

O profesoară din Constanța a fost dată în urmărire în Decembrie 2010. Povestea este destul de încurcată, dar cert este că un incompetent echipaj de poliție a pierdut-o și un alt incompetent echipaj de poliție care o căuta a oprit-o pe un câmp, a văzut-o dezorientată, n-a recunoscut-o, că e greu să te uiți pe o poză, după care i-a dat drumul să plece.

Acum, oamenii legii au găsit un craniu și niște bucăți de material textil ce s-ar potrivi cu hainele femeii dispărute, regăsite și pierdute. Sigur, din punct de vedere legal parchetul nu o să se sesizeze cu privire la săvârșirea infracțiunilor de neglijență criminală a celui de-al doilea echipaj de poliție. Din punctul lor de vedere, mortul nu este de vină.

Din punct de vedere moral și medical, după ce femeia a rătăcit mai multe zile pe câmp până să fie pierdută de incompetenții de la poliție, putem spune că nu ea este de vină. Deci nu, nu mortul este de vină.

Credeți că cei doi incompetenți care nu și-au făcut treaba or să plătească conform legii? Maxim o mustrare își vor lua cei care ar fi trebuit să se uite pe poză pentru a salva o viață de om!

2 Comentarii

  1. Daniela 21 martie 2011 la 19:44 - Raspunde

    Am auzit azi dimineata la stiri de povestea asta si nu cred ca vor primi ceva. Se vor gasi scuze ca oamenii legii sa nu primeaca nimic, nici macar o mustrare.

    • Robin Molnar 21 martie 2011 la 20:00 - Raspunde

      Da, probabil că așa va fi. Totuși, nu se găsește nimeni cu drept de implicare în acest caz care să conteste asta?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.